Surpriză la Antena Stars. Cine va prezenta emisiunea după plecarea lui Andrei Ștefănescu

Publicat: 31/05/2019 | 08:04
Surpriză la Antena Stars. Cine va prezenta emisiunea după plecarea lui Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu părăsește emisiunea de la Antena Stars și se alătură lui Liviu Vârciu pentru a prezenta o altă emisiune. În aceste condiții, ”schema de organizare” a emisiunii se modifică.

Flick și Popescu vor fi cei care vor prezenta emisiunea după plecarea lui Andrei Ștefănescu. „Chiar o să-mi fie dor de voi, o să-mi lipsiţi şi în fiecare zi o să fac un video în care o să vă arăt cât de trist sunt că nu sunt cu voi. Mă duc la o altă emisiune împreună cu Liviu Vârciu, undeva unde se încasează bătaie”, a mărturisit Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

„Nu dansez… nu trebuie să ne adaptăm emisiunii. Poate şi emisiunea să se adapteze la noi… Eu văzând imaginile, tind să cred că Andrei e plătit la dans.”, a declarat Flick la Xtra Night Show. „Prima dată o să mă sacrific eu. Nasrin ştie cu ce se mănâncă toată treaba”, a declarat Popescu.

„Practic a plecat Andrei şi am venit noi doi. O să fie şi Nasrin. Şi Roxana şi bucătarul… Andrei a fost atât de tare încât e nevoie de doi oameni care să-l înlocuiască”, a spus Flick.
Flick & Popescu vor prezenta Xtra Night Show

Citește și...