Surpriză la Pro TV! Andra Măruță, OUT de la Vocea României. Cu ce vedetă de la Antena 1 e înlocuită

Publicat: 24/06/2019 | 11:06
Surpriză la Pro TV! Andra Măruță, OUT de la Vocea României. Cu ce vedetă de la Antena 1 e înlocuită

Surpriză la Pro TV! Andra Măruță este OUT din juriul emisiunii “Vocea României”, spre tristețea fanilor ei. Talentata cântăreață a fost înlocuită cu o vedetă de la Antena 1, care a făcut deja primele declarații despre această mutare-bombă în lumea televiziunii.

Citește și: Cine este și cum arată femeia pe care Cătălin Măruță a părăsit-o pentru Andra. E foarte cunoscută!

Andra Măruță, înlocuită cu Horia Brenciu în juriul de la “Vocea României”

La cinci ani după ce a părăsit echipa emisiunii “Vocea României”, Horia Brenciu se întoarce la masa juriului. Și asta pentru că în sezonul cu numărul nouă al show-ului de la Pro TV, Andra Măruță nu va mai apărea, potrivit anunțului oficial făcut public azi.

“Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019”, notează Pro TV într-un mesaj postat pe site-ul oficial al emisiunii-concurs de muzică.

Horia Brenciu, primele declarații despre revenirea la “Vocea României”

“Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu.

În trecut, doi concurenți din echipa lui Horia Brenciu, Julie Mayaya și Mihai Chițu, au câștigat trofeul “Vocea României”, iar acum cântărețul revine în emisiune, pregătit de lupta pentru cei mai buni concurenți și cu speranța câștigării celui de-al treilea titlu.

Simpaticul artist a fost în juriul “X-Factor” de la Antena 1 în ultimii ani, însă, trustul Intact nu va mai produce emisiunea în această toamnă. Vă reamintim că Horia Brenciu a părăsit show-ul muzical de pe Pro TV în 2014. Atunci, locul său a fost luat de Tudor Chirilă. Cântărețul a dat două “voci” câștigătoare: Julie Mayaya (2012) și Mihai Chițu (2013).

Citește și...