Surpriză la Pro TV! Smiley aruncă bomba. Cine va fi al patrulea jurat la Românii au Talent

Publicat: 11/10/2019 | 12:58

Pro TV a pregătit o surpriză fanilor show-ului, iar Smiley a fost cel care a aruncat ”bomba”. Florin Călinescu a anunțat că alege o carieră politică, acum ceva vreme, astfel încât au apărut, imediat, zvonuri referitoare la înlocuirea sa cu o altă vedetă. Au fost vehiculate diferite nume, s-au emis presupuneri și s-au adus argumente în favoarea unei sau alteia dintre vedetele aflate în ”vizor”.

Filmările la emisiunea ”Românii au Talent” au început, iar jurații au avut parte și de o surpriză neplăcută. În ceea ce privește componența juriului, Smiley este cel care lămurește misterul, astfel încât fanii emisiunii pot să aștepte cu și mai mare interes debutul show-ului de succes. Întrebat cine este noul jurat la ”Românii au Talent”, Smiley a oferit un răspuns tranșant. ”Nu-i nimic nou. Sunt aceeși jurați”. Bineînțeles, surpriză maximă, având în vedere că Florin Călinescu părea ieșit din ”schemă”. S-a vehiculat chiar numele lui Horia Brenciu, iar Smiley a fost, din nou, scurt și la obiect. ”Ei, Brenciu, lasă-mă în pace! Tot Brenciu? Va fi Călinescu în continuare!”, a anunțat Smiley, conform click.ro.

Așadar, fanii show-ului ”Românii au Talent” pot răsufla ușurați, fiindcă Florin Călinescu, ”jurat de bază” – se poate spune – va fi la pupitru, în continuare, pregătit pentru a face comentarii și aprecieri în stilu-i caracteristic.

”Teroristul” de la ”Românii au Talent”

Potrivit anchetatorilor, “teroristul” de la “Românii au talent” se numește Florentin Olaru, este din Constanța și are 29 de ani. Tânărul avea pistolul asupra lui de tip airsoft, un pumnal, dar și… o toporișcă. Atât publicul, cât și jurații erau nerăbdători să vadă ce moment a pregătit, când, deodată a scos o Biblie, i-a dat foc și a strigat că este terorist. Mai mult decât atât, țipa că vrea să-l omoare pe președintele Iohannis.

Astăzi, 29.09.2019, dintr-un hotel situat pe raza Sectorului 1, în jurul orei 12.45, a fost formulat un apel 112, în care se reclamă că un bărbat, de 29 de ani, aflat la o selecție pentru o emisiune TV, a devenit agitat, a arătat celor prezenți un cuțit și un pistol airsoft și a dat foc unei cărți de cult. A fost imobilizat și condus la sediul Secției 2 Poliție pentru cercetări. A fost audiat și ulterior internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate. Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice“, a transmis Poliția Capitalei.

”Teroristul” a sărit și la bătaie, motiv pentru care organizatorii au sunat la poliție. Oamenii legii au intervenit rapid, iar asupra bărbatului au depistat un cuțit uriaș, dar și un pistol de tip airsoft. Imediat, scandalagiul a fost încătușat și dus la Secția 2 de Poliție pentru a fi audiat.

Citește și...