Surpriză! Radu Vâlcan a dat nas în nas cu Dan Bordeianu, ex-iubitul Adelei Popescu. Reacție uluitoare a starului de la Antena 1: „M-am întâlnit cu un…”

Publicat: 09/08/2019 | 11:00
Surpriză! Radu Vâlcan a dat nas în nas cu Dan Bordeianu, ex-iubitul Adelei Popescu. Reacție uluitoare a starului de la Antena 1: „M-am întâlnit cu un…”

Primul iubit al frumoasei Adela Popescu a fost Dan Bordeianu, iar cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Într-un final, drumurile lor sentimentale s-au despărțit, însă au rămas în relații amicale. Bineînțeles, fanii Adelei se întreabă cum se împacă Radu Vâlcan – actualul soț al Adelei – cu fostul iubit al acesteia, iar răspunsul a putut fi descoperit pe pagina de Instagram a lui Radu.

Recent, Dan Bordeianu a fost invitat în emisiunea Adelei Popescu și s-a demonstrat încă o dată, dacă mai era cazul, că el și Adela au o relație de amiciție incontestabilă. În ceea ce îl privește pe Radu Vâlcan, putem spune că nu există tensiuni între el și fostul iubit al soției sale. Cei doi s-au și întâlnit, la un moment dat, au făcut fotografii, iar una dintre ele a fost postată în mediul online.

Radu Vâlcan a postat și un mesaj pe pagina de Instagram, cu acea ocazie.  „M-am întâlnit cu un om talentat”.

Radu Vâlcan și Dan Bordeianu

Adela Popescu a explicat de ce primul copil al cuplului poartă numele de Alexandru

Chiar Radu, soțul Adelei, a dorit ca primul născut al cuplului să poarte numele de Alexandru. Iar dezvăluirea a fost făcută, la momentul respectiv, chiar de fericita mămică.

„Numele pe care l-am ales, de fapt a fost o dorinţă a tatălui lui… pe băieţel, pe bebeluş îl cheamă Alexandru Vâlcan. E un nume care îi place lui foarte mult, i-a plăcut dintotdeauna, este şi sfânt. E un n ume necăutat, adică nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, în acelaşi timp, are o semnificaţie aparte”, a mai spus Adela.

Citește și...