Tânăr surdo-mut din Botoșani, jefuit în tren! Ce sumă de bani i-a sustras hoțul. Poliția…

Publicat: 24/05/2020 | 11:45
Tânăr surdo-mut din Botoșani, jefuit în tren! Ce sumă de bani i-a sustras hoțul. Poliția…

Poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Botoşani au reținut, sâmbătă, un tânăr în vârstă de 29 de ani din Dorohoi, după o tâlhărie produsă în tren. Anunțul a fost făcut de Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

VEZI AICI: ȘASE TINERI, REȚINUȚI DUPĂ CE AU FOST PRINȘI FURÂND MOTORINĂ DIN VAGOANELE UNUI TREN

Potrivit acesteia, tânărul reținut a agresat tânăr surdo-mut care călătorea cu trenul pe ruta Bucureşti – Botoşani şi i-a sustras acestuia o sumă de bani.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în timp ce se afla în tren, pe ruta Bucureşti- Botoşani, prin întrebuinţarea de violenţe, i-ar fi sustras unui tânăr de 33 de ani din municipiul Botoşani, suma de 100 de lei. Autorul a fost identificat şi interceptat de către poliţişti, la scurt timp de la oprirea trenului în staţia Botoşani„, a afirmat Delia Nenişcu.

Tânărul de 29 de ani este acuzat de tâlhărie calificată. Acesta urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

NU RATA: O FATĂ DIN TELEORMAN, LOVITĂ ȘI DEZBRĂCATĂ DE VÂNZĂTOARELE UNUI MAGAZIN, DUPĂ O TENTATIVĂ DE FURT

Anunțul făcut de Poliția Română pentru cei care călătoresc cu trenul

Poliția Română recomandă celor care călătoresc cu trenul să aibă grijă la bagaje, bani și acte, pentru a nu deveni victime ale furturilor. Polițiștii de la transporturi vor patrula în trenuri și gări, pentru siguranța tuturor.

TENTATIVĂ DE FURT. Au încercat să jefuiască o cramă de vinuri, dar și-au uitat declarația pe propria raspundere la locul faptei

Dacă pe timpul călătoriei luaţi cunoştinţă despre săvârşirea vreunei infracţiuni, sesizaţi de îndată poliţia transporturi din staţiile de cale ferată şi trenurile de călători!”, este anunțul făcut de Poliția Română.