Tânăra de 18 ani care timp de 8 luni a mâncat 3 mere pe zi. Cum arată după 5 ani

Publicat: 19/06/2017 | 15:19
Tânăra de 18 ani care timp de 8 luni a mâncat 3 mere pe zi. Cum arată după 5 ani

Tanara de 18 ani care timp de 8 luni a mancat 3 mere pe zi. Victorie Macon Dauxerre era o adolescenta de 18 ani care a trait un cosmar. 

Totul a inceput in timp ce era cu mama ei la cumparaturi. De atunci, viata ei s-a dat peste cap si a fost la un pas de moarte, informeaza yve.ro.
 
Victorie Macon Dauxerre a fost vazuta de un scouter de la o agentie de modele in timp ce era cu mama ei. Acesta i-a spus ca va ajunge mare datorita trasaturilor sale frumoase. Asa ca tanara si-a pus studiile de la Universitatea Sciences Po pe locul doi si a devenit model. 
 
Lumea in care a intrat era complet noua pentru ea si foarte exigenta. Pentru a ramane acolo trebuia sa respecte regulile sau sa plece acasa. Visul lui Victorie Macon Dauxerre de a semna cu o agentie celebra s-a implinit in scurt timp.
 
Dar lucrurile nu au fost asa roz cum a crezut ea. Tanara Victorie Macon Dauxerre a fost rugata sa slabeasca mult intr-un timp scurt. Modelul trebuia sa ajunga la masura 32-34 in cateva saptamani. In septembrie urma sa urce pe podium la Fashion Week.
 

Vezi doar pe www.ciao.ro in ce hal a ajuns sa arate dupa ce a mancat doar mere!

Citește și...