Tandreturi in hipermarket, marca Florin Zamfirescu. Actorul este indragostit lulea de noua iubita!

Publicat: 17/06/2013 | 00:00

Proaspat divortat, Florin Zamfirescu si-a gasit deja fericirea in bratele unei alte femei. Ar fi a patra aleasa daca ar ajunge cu ea in fata altarului, insa pana atunci nu o lasa singura nicaieri. Recent au facut o sesiune zdravana de cumparaturi.

Actorul Florin Zamfirescu a trecut prin momente grele anul trecut, cand femeia cu care se iubise timp de 20 de ani, a decis sa divorteze. Acum, actorul in varsta de 63 de ani este indragostit lulea de Daciana, un medic de familie de care fara de care nu face niciun pas.
 

Florin Zamfirescu si-a scos iubita la cumparaturi.
Florin Zamfirescu si-a scos iubita la cumparaturi.

Recent, cei doi au avut parte de o sesiune zdravana de cumparaturi, intr-un hypermarket din Capitala. Imbracati lejer, Florin Zamfirescu si mai noua sa iubita au dat o tura printre raioane, insa fara sa se grabeasca sa-si umple caruciorul cu te miri ce produse. Pare ca cei doi au plecat de acasa cu o lista foarte bine stabilita.
 

Florin Zamfirescu si iubita lui sunt tot timpul impreuna
Florin Zamfirescu si iubita lui sunt tot timpul impreuna

Au fost cumpatati la cumparaturi, dar nu si in gesturi. Chiar daca nu au petrecut prea mult timp in magazin, cei doi nu s-au abtinut sa-si arate dragostea. In timp ce se consultau in fata raionului de lactate, actorul si-a luat iubita de gat, pret de cateva secunde, iar aceasta i-a raspuns imediat la gestul tandru. L-a luat si ea de mana. Dragoste mare ce sa mai!
 

Florin Zamfirescu, in tandreturi cu noua lui iubita
Florin Zamfirescu, in tandreturi cu noua lui iubita

S-au plimbat ce s-au plimbat, au cumparat ce le-a trebuit si s-au indreptat agale catre casa, acolo unde au lasat de inteles ca doamna doctor este capul familiei. Cel putin la capitolul bani.

A.F.
 

Citește și...