Tania Budi în costum de baie e un vis! Cum arată, aproape goală, la 51 de ani

Publicat: 22/07/2019 | 07:52

Fără doar și poate, Tania Budi este una dintre răsfățatele Mamei Naturi! A fost dintotdeauna o femeie frumoasă, iar pe măsură ce s-au adunat anii în buletin parcă a câștigat și mai mult sex-appeal. 

Chiar dacă nu mai apare la televizor, imaginile surprinse cu Tania Budi ne arată că nu s-a schimbat prea mult, chiar dacă ani se scurg. Este la fel de sexy (sau poate chiar mai!) ca în tinereţe, deşi dacă verificăm atent, blonda a ajuns la vârsta de 51 de ani şi totuşi le face indivioase pe adolescente cu talia trasă prin inel, sânii fermi şi posteriorul bombat.

Senzuala blondă, care la începutul anului a împlinit 51 de ani, etalează cu mândrie o siluetă de fotomodel pe care evident că şi-o pune în valoare cum ştie ea mai bine, într-un costum de baie minuscul. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe plajă, la Mamaia, împreună cu o prietenă alături de care a ciocnit un pahar şi a râs continuu.

foto: Mihai Ionescu/Click

Senzuala blondă, care la începutul anului a împlinit 51 de ani, se mândrește cu o siluetă de manechin pe care şi-o pune în valoare cum ştie ea mai bine, într-un costum de baie minuscul. Ea a fost surprinsă pe o plajă, în stațiunea Mamaia, împreună cu o prietenă alături de care a ciocnit un pahar şi a râs continuu.

Citește și...