„Țăranul” e mulțumit de „câini”: „Toți băieții sunt OK!”

Autor: Cristian P
Publicat: 23/05/2020 | 11:51
„Țăranul” e mulțumit de „câini”: „Toți băieții sunt OK!”

Antrenorul formației Dinamo București, Adrian Mihalcea, a declarat că este mulțumit de felul în care decurge pregătirea în această perioadă și că totul este în grafic.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


„Toți băieții sunt OK. Skovasja a sosit de trei zile alături de noi. A stat alături de copil, care a fost răcit, a făcut testul COVID-19, totul e în regulă, deja e la antrenamente. Ehmann a sosit vineri în țară, din Germania, va sta în carantină la domiciliu, conform protocolului, va efectua și testul, apoi se va alătura pregătirilor”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Gsp.ro.

„Țăranul” a dezvăluit că singurul jucător care de care nu mai știe absolute nimic este N’Diaye, lăsând săă se înțeleagă că chiar dacă acesta vase va prezenta la club nu va mai miza pe serviciile sale.

„N’Diaye e un caz special. N-a mai dat niciun semn de viață! Când va ajunge, va fi preluat de domnul Alexandrescu, de la Relații Internaționale, și va urma aceeași pași ca și Ehmann”, a mai spus Mihalcea.

Numit antrenor principal al „câinilor” în locul lui Dusan Uhrin jr., Adrian Mihalcea nu a apucat încă să debuteze pe banca „alb-roșilor”. Imediat după ce a fost „uns” antrenor al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare, Liga 1 s-a suspendat ca urmare a pandemiei de coronavirus care a cuprins întreaga lume.

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...