Tatăl lui Meghan Markle nu va participa la nunta regală! El va fi operat pe inimă

Autor: Alina Nistor
Publicat: 16/05/2018 | 09:53

În urmă cu câteva zile, Thomas Markle a suferit un atac de cord, iar acum urmează să fie operat pe inimă. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Motiv pentru care tatăl lui Meghan Markle nu va participa la nunta regală care va avea loc pe 19 mai. (CITEȘTE ȘI: TATĂL LUI MEGHAN MARKLE, DOCUMENTAT ÎN CEEA CE PRIVEȘTE NUNTA REGALĂ! A FOST SURPRINS LA UN INTERNET CAFE)

Tatăl lui Meghan Markle a suferit un atac de cord, iar luni el acuza dureri în piept și a mers de urgență la spital. Medicii i-au făcut investigațiile medicale necesare și i-au spus că are nevoie de operație. Ba chiar îi vor implanta și un stent dacă este necesar. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Se pare că atacul de cord ar fi survenit din cauza supărării cauzate de fiul său care i-a trimis o scrisoare viitorului soț al lui Meghan. Din această cauză Thomas Markle nu va participa la nunta fiicei sale cu Prințul Harry. (CITEȘTE ȘI: FRATELE LUI MEGHAN MARKLE NU ESTE INVITAT LA NUNTA REGALĂ:”NU ESTE PREA TÂRZIU SĂ-MI TRIMIȚI O INVITAȚIE!”)

Tatăl lui Meghan este rușinat de ceea ce s-a întâmplat cu câteva zile înainte de nuntă

După ce s-a aflat că Thomas Markle ar fi colaborat cu un paparazzi britanic pentru a realiza câteva așa-zis fotografii instantanee. Asta în ciuda faptului că Prințul Harry a făcut un apel public ca jurnaliștii să îl lase pe viitorul lui socru în pace, în pragul nunții. Culmea e că tocmai Thomas Markle s-a dovedit doritor să colaboreze cu paparazzi și să se „documenteze” în legătură cu pregătirile lui pentru nuntă. Prin urmare, tatăl lui Meghan a vândut ulterior pozele tuturor publicațiilor interesate, câștigând vreo 100.000 de lire sterline de pe urma lor. Cealaltă fiică a lui Thomas Markle spune însă că el ar fi primit doar 1500 de dolari. (VEZI ȘI: REGINA ELISABETA VA FI PRIMA PERSOANĂ CARE VA VEDEA ROCHIA DE MIREASĂ A LUI MEGHAN MARKLE)

Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc pe 19 mai

Pe 19 mai, la Capela de la Castelul Windsor, Prințul Harry se va căsători cu fosta actriță de origine americană, Meghan Markle. Aceasta e prima căsătorie a lui Harry, în timp ce Meghan va păși pentru a doua oară la altar. Potrivit informațiilor furnizate de Casa Regală Britanică, în ziua cea mare, Meghan va fi condusă la altar de tatăl său, Thomas Markle, în timp ce mama sa, Doria Ragland, o va însoți în mașina care o va duce la biserică.

 

 

 

Citește și...