Tatal lui Serban Huidu, in pragul falimentului!Are datorii mari la distribuitorii de bauturi,iar acestia refuza sa-i mai dea marfa

Publicat: 13/10/2013 | 00:02

Florin Huidu este inglodat in datorii si, pentru ca nu a platit facturile furnizorilor, acestia nu mai vor sa-i aprovizioneze barul cu baturi. Astfel, daca nu va scoate banii cat mai curand, tatal lui Serban Huidu va da faliment.

Florin Huidu

Proverbul conform caruia o problema nu vine niciodata singura i se potriveste manusa lui Florin Huidu, tatal lui Serban si al lui Vlad. Dupa ce a fost parasit de sotie, care a intentat si divort, barbatul are si grave probleme financiare.

Vizibil abatut, Florin Huidu isi serveste singur clientii

Pentru ca barul pe care il detine nu merge prea bine, Huidu Senior nu a mai avut bani sa plateasca facturile la sucuri si bauturi alcoolice. Ramas cu cateva facturi neplatite, distribuitorii nu mai vor sa-i mai aduca marfa afaceristului. Daca nu va face urgent rost de bani pentru a-si plati datoriile, Florin va da faliment, avand i vedere ca nu va mai avea cu ce sa ii serveasca pe putinii clienti pe care ii mai are.

Florin Huidu sta nedezlipit de un pahar de vin
Florin Huidu sta nedezlipit de un pahar de vin

De altfel, barbatul nu este la zi nici cu ratele la creditele bancare pe care le-a facut si pentru care a girat cu casa si afacerile sale. Asa ca nu este exclus nici ca banca sa puna sechestru pe toate bunurile tatalui lui Serban Huidu.

 

C.B

Citește și...