Tatăl româncei moarte în Republica Dominicană acuză: ”L-au ținut ascuns 16 ore”!

Publicat: 04/09/2018 | 22:43
Tatăl româncei moarte în Republica Dominicană acuză: ”L-au ținut ascuns 16 ore”!

Tatăl româncei moarte în Republica Dominicană acuza familia iubitului acesteia că l-a protejat pe cel presupus a fi cel puțin autorul moral al tragediei. Familia lui Gabriel Villanueva este foarte bogată și deține cea mai mare clinică de înfrumusețare din Republica Dominicană.

Detaliile care au ieșit la iveală după moartea după moartea Andreei Celea, în vârstă de 24 de ani, sunt șocante. Ea ar fi fost lovită de mai multe ori de Gabriel Villanueva, iar tatăl fetei este convins că violența bărbatului a dus la acest sfârșit tragic.

„Mama acestui copil, care l-a ținut 16 ore ascuns, se luptă să-l scoată basma curată”, a acuzat tatăl Andreei Celea.

Iubitul fetei a dispărut imediat după ce aceasta a fost găsită moartă în fața hotelului, predându-se ulterior. Cei doi se cunoscuseră cu doi ani în urmă, iar relația lor fusese presărată cu certuri și împăcări.

Avocaţii lui Gabriel Villanueva susţin că românca s-a sinucis, însă mama Andreei Celea contestă această concluzie.

Voia să stea câteva zile cu el înainte de ziua lui de naştere. Ea voia să-l ajute, fiindcă el avea un trecut violent. Ne-a ameninţat că ne va omorî pe amândouă, anul trecut, pentru că eu am avut o mare influenţă în privinţa acestei separări”, a spus mama fetei moarte în condiții suspecte.

Citește și...