Taximetrist injunghiat de un client, la Constanta! Agresorul s-a sinucis!

Publicat: 27/09/2015 | 12:20
Taximetrist injunghiat de un client, la Constanta! Agresorul s-a sinucis!

Incident deosebit de grav la Constanta! Un taximetrist a fost injunghiat in aceasta dimineata, in centrul orasului, aparent fara nici un motiv. Agresorul s-a sinucis atunci cand a fost incoltit de fortele de ordine!

Martorii au relatat oribilul incident petrecut duminica dimineata, pe un bulevard din centrul Constantei. Clientul unui taximetrist l-a injunghiat pe sofer, imediat dupa terminarea cursei, aparent fara nici un motiv.

injunghiat constanta

Potrivit fratelui taximetristului, care a apucat sa vorbeasca cu victima aflata acum in stare grava la spital, clientul nu s-ar fi certat cu taximetristul si nici nu a avut obiectiuni fata de suma indicata de aparatul de taxat, astfel ca agresiunea este, cel putin pentru moment, inexplicabila, sustin politistii.

 

taximetrist injunghiat constanta

 

Si-a infipt cutitul in piept

Martorii l-au vazut pe taximetrist in mijlocul strazii, plin de sange iar pe agresor fugind pana intr-un imobil din apropiere.

taximetrist injunghiat constanta

 

Nu a stat mult timp acolo, ci a fugut la un restaurant, unde plin de sange si cu cutitul in mana, a amenintat pe toata lumea.

injunghiat constanta

Personalul a chemat serviciul de urgenta, iar primii care au ajuns la fata locului au fost jandarmii. In momentul in care acestia au decis sa intervina se pare ca agresorul si-a infipt cutitul in piept.

(M.N.)
 

Citește și...