Te topești! E toată numai fericire! Micuța Elenei Udrea a văzut întâia oară zăpada FOTO

Publicat: 07/02/2020 | 21:55
Te topești! E toată numai fericire! Micuța Elenei Udrea a văzut întâia oară zăpada FOTO

Eva, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, a văzut pentru prima dată zăpada. Părinții ei au profitat că fulgii de nea au reușit, în sfârșit, să cadă în această iarnă și au scos-o pe micuță la joacă, printer nămeți.

Adrian Alexandrov nu a lăsat momentul să curgă ”nevalidat”, așa că a făcut poza, apoi a urcat-o pe contul lui de Instagram.

Elena Udrea plânge săptămânal de când a adus-o pe Eva pe lume

Elena Udrea a povestit, într-un interviu la “Teo Show”, că a devenit mult mai sensibilă de când este mama, iar de multe ori îi dau lacrimile.

„Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară, am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar nașterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl crești tu, când e acolo și vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăiești asta nu poți înțelege.

În ultimele luni nu am mai simțit presiune din partea oamenilor. Acolo, la Corbeanca, nu simțim asta. Vin rar în oraș pentru că durează mult să ajung în București, de acolo. Am stat retrasă și nu am mai avut treocazia să simt presiunea din partea altora. Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am stat destul de izolată și destul de singură, cu două trei persoane. Am avut o trecere până am ajuns să stau așa izolată, la Corbeanca.

Am momente când ies în cămașă de noapte în curte, cu copilul. Se întâmplă lucruri frumoase. Gândirea pozitivă e esențială. Fără gândire pozitivă, eu nu eram astăzi aici, în emisiune. Două luni și trei săptămâni mi-am imaginat în fiecare zi că sunt cu copilul meu, de Crăciun. Când începi să te îndoiești de lucururile pe care le vrei, ele ori nu vin, ori vin mai târziu. Eu am crezut două luni și trei săptămâni că voi fi cu copilul meu. Și am fost, chiar dacă nu a fost brad. Va fi anul acesta. Avem atâtea exemple, suntem setați să gândim negativ, să punem răul înainte. Oamenii sunt negativi, lipsiți de încredere. Mă străduiesc să gândesc pozitiv de ceva timp și, în mare parte, reușesc”, a dezvăluit Elena Udrea.

Citește și...