Horia Tecău joacă astăzi pentru un loc în marea finală de la US Open!

Publicat: 08/09/2020 | 12:59
Horia Tecău joacă astăzi pentru un loc în marea finală de la US Open!

Astăzi, începând cu ora 22:00, Horia Tecău va juca alături de partenerul său, olandezul Jean Julie Rojer, pentru un loc in marea finală de la US Open! Perechea compusă din cei doi va întâlni dublul format din Mate Pavic și Bruno Soares.

Parcursul de la US Open

Jean Julien Rojer și Horia Tecău au avut parte de un parcurs excelent la US Open. În primul tur, aceștia i-au învins cu 6-7, 6-2, 6-4 pe Marcelo Arevalo și Jonny O’Mara pentru ca, în turul secund, să detoneze “bomba” tabloului de dublu, elimându-i pe principalii favoriți în vederea câștigării trofeului, columbienii Juan Sebastial Cabal și Robert Farah, scor 4-6, 6-3, 6-4. În fine, în faza sferturilor de finală, Jules și Horia i-au depășit pe Rohan Bopanna și Denis Shapovalov în două seturi identice, 7-5.


Biletul Zilei » Așa pariem pentru profit!


Adversarii din semifinalele US Open

Horia Tecău și Jean Julien Rojer îi vor întâlni în faza următoare a competiției pe Mate Pavic și Bruno Soares. Pentru a se califica în “careul de ași”, aceștia i-au depășit, rând pe rând, pe Marcel Grannollers Pujol și Horacio Zeballos (3-6, 6-4, 6-4), Jack Sock și Jackson Withrow (5-7, 7-6, 6-4) și Jamie Murray și Neal Skupski (6-2, 7-6).

În altă ordine de idei, în cealaltă semifinală, se vor întâlni perechile formate din Rajeev Ram și Joe Salisbury și Wesley Koolhof și Nikola Mektic. Duelul acesta se va disputa tot astăzi, dar de la 20:30, înainte de încleștarea în care va fi angrenat Horia Tecău.