Teja a ținut UTA în șah la Arad și a stricat sărbătoarea gazdelor: „Le-am spus jucătorilor mei că nu avem nimic de pierdut!”

Publicat: 29/08/2020 | 08:01
Teja a ținut UTA în șah la Arad și a stricat sărbătoarea gazdelor: „Le-am spus jucătorilor mei că nu avem nimic de pierdut!”

UTA şi FC Voluntari au terminat la egalitate, 0-0, la Arad, într-un meci din etapa a doua a noului sezon competițional al Ligii 1.

Cu toate că au fost susținuți de fanaticii suporteri care au încurajat echipa din afara arenei pe toată durata partidei, arădenii nu au reuşit să sărbătorească inaugurarea noului stadion „Francisc Neumann” cu o victorie.

Gazdele au fost mai prezente în joc în primele 60 de minute iar Vlad Morar a ratat cea mai mare ocazie a gazdelor (min. 58), reluând pe lângă poartă din 6 metri, după care ilfovenii au echilibrat disputa reușind remiza.

„Prima parte a campionatului a fost a celor de la UTA. Ne-am temut prea mult de acest joc, le-am spus jucătorilor că nu avem nimic de pierdut. În prima repriză ne-au dominat, iar în ultimele 25 de minute am avut ocazii să marcăm. Dacă eram mai atenți puteam să plecăm cu toate punctele de aici. Avem patru puncte în două meciuri. Felicit jucătorii, ne-am bătut pentru fiecare metru de teren. Am fost la un pas să luăm cele 3 puncte”, a declarat Mihai Teja, antrenorul ilfovenilor.

Ambele echipe au rămas astfel neînvinse după două etape. În prima etapă UTA a remiza 1-1 cu Viitorul în deplasare în timp ce FC Voluntari s-a impus pe teren propriu cu 2-1 contra celor de la Gaz Metan.

Program etapa a doua Liga 1 

Gaz Metan Mediaș – FC Argeș 2-0
UTA Arad – FC Voluntari 0-0
Sâmbătă, 29 august
ora 18:00 FC Hermannstadt – Academica Clinceni
ora 21:00 CFR Cluj – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
Duminică, 30 august
ora 15:30 FC Botoșani – Politehnica Iași
ora 18:00 Universitatea Craiova – Astra Giurgiu
ora 21:00 FCSB – Viitorul
Luni, 31 august
ora 21:00 Chindia Târgoviște – Dinamo București