Teja decis să continue munca lui Dică: „Nu schimb sistemul!”

Autor: Cristian P
Publicat: 11/01/2019 | 04:25
Teja decis să continue munca lui Dică: „Nu schimb sistemul!”

Mihai Teja, noul principal al formației FCSB a declarat într-o conferință de presă că nu va schimba sistemmul de joc pe care l-a implimentat la echipă Nicolae Dică și că va miza în meciurile de pregătire din această iarnă dar și în cele cinci partide rămase de disputat din acest sezon regular pe modulul 1-4-2-3-1.

„Deocamdată vreau să continuăm în sistemul 4-2-3-1, dar prin dinamica jocului se schimbă sistemele fără nicio problemă. Vom vedea, voi discuta şi cu jucătorii, cum se simt ei mai bine. Am foarte mulţi jucători ofensivi şi ei vor aduce un aport din punct de vedere al golurilor, dar cu siguranţă trebuie să facem şi faza defensivă”, a declarat Mihai Teja.

Tehnicianul a menționat că va pune preț pe rezultatele din amicalele pe care roș-albaștrii le voor susține în cantonamentul din Spania.

„Rezultatele din perioada de pregătire sunt importante. Pe de altă parte, voi încerca să impun cât mai mult principiile mele şi să încerc împreună cu băieţii să formăm un grup unit. Ăsta e lucrul cel mai important, pentru că numai grupul poate aduce rezultate, nu calităţile individuale. Nu e uşor să câştigi un titlu, toate meciurile de acum înainte vor fi grele. Există un echilibru în campionat. Noi însă avem o echipă bună, o echipă cu mare calitate, iar eu consider că pot realiza obiectivul cu jucătorii pe care îi am la dispoziţie”, a adăugat Mihai Teja.

FCSB va efecuta în perioada 10-24 ianuarie un stagiu de pregătire centralizat la Marbella (Spania), în cadrul căruia va disputa trei partide amicale cu FC Lucerna (17 ianuarie), Shanghai Shenhua (20 ianuarie) şi Dinamo Kiev (23 ianuarie).

După 21 de runde disputate din acest sezon competițional, FCSB se află pe locul 2 cu 40 de puncte la șase lungimi de liderul CFR Cluj.

 

Citește și...