Teja fericit după o nouă victorie în play-out: „Erau foarte importante cele trei puncte!”

Publicat: 27/07/2020 | 11:37
Teja fericit după o nouă victorie în play-out: „Erau foarte importante cele trei puncte!”

FC Voluntari și-a asigurat într-o proporție foarte mare prezența și la startul sezonului viitor în prima ligă a țării în urma victoriei obținută pe teren propriu cu scorul de 2-0 (0-0) în fața celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe într-un meci din etapa a XI-a a play-out-ului Ligii 1.

Ilfovenii s-au impus prin golurile marcate de Alexandru Măţan (min.46) și  Mihai Căpăţînă (min. 75 – penalty).

„Erau foarte importante cele trei puncte. Jucam acasă, jucam cu o echipă foarte bună, v-am spus şi la începutul meciului. O echipă care a ajuns în finala Cupei României, o echipă care joacă frumos, o echipă care are agresivitate. N-a fost un meci uşor, a fost un meci greu. Mă bucur pentru băieţi că au înţeles importanţa celor trei puncte, importanţa jocului. Îi felicit, au făcut un meci bun astăzi, au dat tot ce au avut mai bun. Dar mergem mai departe, mai sunt trei meciuri. Sper să ne ajute Dumnezeu să se termine pe teren acest campionat şi să ne îndeplinim obiectivul. Mai avem un pas şi încercăm să scoatem maximum din ce a mai rămas”, a declarat Mihai Teja, după meci.

Pentru FC Voluntari aceasta a fost prima victorie după o serie de trei meciuri consecutive fără succes din care un egal și  două eşecuri. De partea cealaltă Sepsi OSK a rămas cu o singură victorie în ultimele şase etape în care a înregistrat două egaluri și trei eşecuri.

În urma acestui succes, FC Voluntari a urcat pe locul 3 în play-out cu 31 de puncte în timp ce Sepsi OSK a rămas pe locul 5 cu 28 de puncte.