Telenovelă la Spitalul de Recuperare Cardiovasculară din Covasna. Unul dintre directori este acuzat că ”a spart” un mariaj de 20 de ani

Autor: M.B.
Publicat: 21/05/2020 | 16:00

O adevărată telenovelă cu un scenariu sentimental halucinant se desfășoară la Spitalul de Recuperare Cardiovasculară Covasna, iar personajele implicate într-un presupus ”amantlâc” sunt o asistentă medicală și însuși Directorul de Îngrijiri al respectivului spital.

Se spune dintotdeauna că ”gura lumii este slobodă” și că doar ”pământul o astupă”, dar tot atât de adevărat este și că… nu iese fum fără foc. Iar atunci când scenariul neașteptat duce, încetul cu încetul, către o despărțire ”cu cântec” și către colapsul sentimental al unei familii în care există și doi copii minori, atunci este firesc ca oamenii din zonă să fie atenți la tot ceea ce se întâmplă și să urmăreacă fiecare episod al acestei telenovele.

Un mariaj de 20 de ani a început să ”scârțâie”…

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, soțul înșelat le-ar fi transmis apropiaților, în repetate rânduri, că directorul Deaconu Ioan de la Spitalul de Recuperare Cardiovasculară din Covasna ”i-a spart casa”, iar relația dintre acesta și soția sa, Daniela Petruța Lazăr, nu este doar o vorbă aruncată în vânt.

Trebuie menționat că Daniela este, acum, asistentă medicală la spitalul respectiv, fiind ajutată să intre în schema de personal chiar de directorul Deaconu Ion. Inițial, femeia ar fi negat că se află într-o relație extraconjugală, numai că viața de familie ar fi început să scârțâie și, la un moment dat, s-ar fi decis să dea cărțile pe față și să ”oficializeze” relația cu directorul Deaconu.

Soțul ”tradus” ar mai fi spus, într-un cerc de prieteni, că soția sa face tot posibilul și pentru a-i întoarce pe cei doi copii împotriva sa, transformându-l în ”omul negru” al familiei și prezentând totul dintr-o perspectivă care îl plasează în postura de vinovat principal pentru viitoarea despărțire.

Daniela Petruța Lazăr a depus actele de divorț. Oamenii spun că s-ar pregăti să oficializeze presupusa relație cu directorul Deaconu Ion

Soția a depus actele de divorț

Presupusul ”amantlâc” care a dat naștere multor discuții fiebinți a primit, de curând, o nouă filă. Și asta pentru Daniela s-a decis să depună actele de divorț pentru a-și continua viața pe un cu totul alt drum, oamenii spunând că, astfel, relația ei cu directorul Deaconu Ion – care este văduv și… consilier județean, pe deasupra – ar fi confirmată.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă va ține la curent cu evoluția acestei telenovele sentimentale, cu atât mai mult cu cât la mijloc se află și doi copii minori.

Citește și...