Teo Trandafir, alături de Andreea Bălan. “Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă!”

Publicat: 06/03/2019 | 17:41

Andreea Bălan a suferit, luni, un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, în timp ce aducea pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta a născut la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Echipa compusă din medici de excepție a depășit cu succes momentul dificil, iar acum cântăreața este în perioada de refacere.

Foarte multe vedete au transmis cuvinte de încurajare pentru Andreea Bălan. La rândul ei, Teo Trandafir, prin intermediul unui live pe Facebook, și-a îndreptat gândurile spre cunoscuta artistă.

Să ne rugăm pentru Andreea Bălan. Dădea viață unui copil și în același timp era să plece dintre noi. Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă. Departe de a fi neapărat o admiratoare a ei, mă gândesc la ea și sper să se facă bine foarte repede. Știu că este bine acum și de aceea cu toții trebuie să-i transmitem un gând bun”, a declarat Teo în timpul unui live pe pagina sa de Facebook.

Pentru Andreea Bălan și George Burcea, Clara Maria este cea de-a doua fetiță

Pentru Andreea Bălan și George Burcea, Clara Maria este cea de-a doua fetiță. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în octombrie 2016, când s-a născut Ella Maya.

Andreea Georgiana Bălan, născută în 1984, în Ploieşti, este cunoscută în calitate de cântăreaţă de muzică pop şi dance. A debutat în televiziune în anul 1994, în emisiunea „Ba Da, Ba Nu”, și a devenit cunoscută ca membră a duoului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 şi 2001 şi a lansat șapte albume.

Formaţia a primit în 2002 patru discuri de platină şi unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vândute. A lansat în 2002 primul album solo, „Te joci cu mine”. Se numără printre cel mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor susținute din 2008 până în prezent.

Citește și...