Teo Trandafir, cerere de căsătorie. Cine este bărbatul misterios

Publicat: 13/04/2019 | 10:12
Teo Trandafir, cerere de căsătorie. Cine este bărbatul misterios

Teo Trandafir nu se dezminte și rămâne aceeași vedetă carismatică pregătită pentru orice provocare. Vedeta a oferit, de-a lungul timpului, subiecte pentru știri de senzație, iar seria respectivelor episoade continuă.

Aflată la un eveniment monden, Teo Trandafir a constatat că și-a pierdut cardul de credit. Întâmplarea a fost prezentată de Viva!. Teo Trandafir participa la lansarea colecției de primăvară-vară realizată de prietenul său, Cătălin Botezatu.

După cum scriam mai sus, vedeta a constatat că i-a dispărut cardul de credit. Apoi a oferit un interviu jurnaliștilor de la Viva!. Culmea, chiar când Teo spunea jurnaliștilor că niciodată nu a avut noroc ”la bani”, cineva i-a adus din senin cardul, căzut pe jos într-o altă parte a sălii.

Teo Trandafiri a fost atât de impresionată încât i-a adresat bărbatului o întrebare-bombă: ”Vrei să fim împreună toată viața?”.

Teo Trandafir, micșorare de stomac

Teo Trandafir nu urmează o dietă anume, însă mănâncă puțin și mestecă bine alimentele. Dimineața însă are același mic dejun. “Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puțini știu că dimineață pun în gură doar două feliuțe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineață, mănânc același lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuțe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluță și o apişoară și gata. Uneori, mai aștept la pomană, poate mă mai cheamă și pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a declarat Teo Trandafir, conform wowbiz.ro.

Vă reamintim că la finalul lui 2013, Teo Trandafir și-a făcut o operație de micșorare de stomac. Iar la mai bine de o lună de la acea intervenție delicată, vedeta a intrat din nou în sala de operații. “Intervenţia face parte dintr-un proces de vindecare de lungă durată. Acesta e şi primul pas pe care-l fac pentru ca după scăderea în greutate să putem pune o plasă ce compensează lipsa muşchiului abdominal. Mi-e foarte greu să trăiesc fără muşchiul abdominal, am încercat, e foarte complicat şi am o sensibilitate în zona respectivă. Dacă puneam plasa acum şi slăbeam, plasa ar fi rămas mare. Trebuie scăzut în greutate ca plasa să se potrivească dimensiunilor respective”, a declarat moderatoarea emisiunii “Teo Show” într-un interviu mai vechi acordat pentru click.ro.

Citește și...