Teo Trandafir, declarație tranșantă despre Maia: ”Deocamdată are alte priorități!”

Publicat: 18/01/2019 | 12:36

Relația dintre Teo Trandafir și Maia – fetița pe care a adoptat-o – este una foarte strânsă. Mai mult, din ceea ce spun ele, nu este vorba doar despre o relația mamă-fiică, ci și de una în care ele se dovedesc a fi adevărate prietene care nu își ascund nimic.

Timpul trece, iar Maia nu mai este doar o copilă. Bineînțeles, se apropie vremea în care Maia îi va prezenta mamei ei un băiat care va reuși să o impresioneze. Alte fete de vârsta ei au deja prieteni, numai că – în cazul Mayei – lucrurile stau cu totul altfel. Încă nu a cunoscut… prima iubire.

Această realitate sentimentală o mulțumește pe Teo Trandafir, cel puțin deocamdată. Din punctul ei de vedere, acum este vorba despre alte priorități.

„Sunt convinsă că alegerile Maiei vor fi cele corecte și sunt convinsă că o să-mi placă foarte mult băiatul pe care o să-l aducă acasă. Deocamdată, Maia are alte priorități, dar va veni și ziua aceea”, a decalarat ea, cu zâmbetul pe buze.

Teo Trandafir și Maya

CITEȘTE ȘI: TEO TRANDAFIR, LA UN PAS DE MOARTE! ”ÎMI DORESC CEVA BRUSC!”

”Mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit”

La întrebarea „cum percepe Maya faptul că mama ei este Teo Trandafir?”, vedeta a recunoscut că nu sunt doar avantaje.

S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir, și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit. Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești  fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri. E ca la mine cu examenul de șofer. Când am dat eu examenul pentru permis, m-au ținut mult mai mult decât pe ceilalți concurenți, pentru că eram doamna Teo și în spatele meu era o mașină de Poliție. M-au dus pe un traseu pe care mergea toată lumea, doar că m-au ținut mult mai mult, tocmai ca să se asigure că doamna Teo nu face porcării”, a declarat vedeta pentru revista Viva!.

CITEȘTE ȘI: TEO TRANDAFIR, DEZVĂLUIRI FĂRĂ PERDEA DESPRE FOSTUL IUBIT: „UN IDIOT! DU-TE, MĂ, ÎN P…”

Citește și...