Terifiant. Cum şi-a ucis în chinuri o ”mamă” copilul abia născut. Judecătorii au pedepsit-o

Publicat: 18/10/2017 | 16:52
Terifiant. Cum şi-a ucis în chinuri o ”mamă” copilul abia născut. Judecătorii au pedepsit-o

O femeie de 30 de ani a fost condamnată la 15 ani de închisoare pentru că şi-a ucis fătul abia născut, iar judecătorii au constatat că a premeditat crima. Bebeluşa s-a chinuit o zi şi-o noapte până ce şi-a dat sufletul, dar mama criminală nu a avut nici cea mai mică urmă de omenie.

Ana Maria Surliac a fost condamnata la 15 ani de închisoare, după ce şi-a ucis pruncul nou-născut. Femeia în vârsta de 30 de ani, dintr-un sat din Vaslui,  a fost acuzata de omor deosebit de grav, după ce a povestit judecătorilor detali cumplite din ziua în care şi-a ucis în chinuri mari fetiţa noua născută.

Mama a doi copii, Ana Maria Surliac nu işi dorea cea de-a treia sarcina, motiv pentru care a ţinut-o în secret, s-a gândit apoi cum să-şi omoare fătul şi şi-a dus planul la bun sfârşit. Amănuntele reţinute de judecători în hotărârea de condamnare sunt terifiante.

Imediat după expulzie, a luat o căciuliţă din bumbac, a pus-o în partea superioară a corpului nou-născutului pentru a-l sufoca, a luat un cearşaf şi l-a învelit complet, lăsându-l să moară într-un lighean din plastic din camera unde l-a născut. A lăsat fătul în acel lighean iar pe la orele 17.00, cu aproximaţie, l-a mişcat iar acesta se mişca şi plângea. L-a lăsat în acelaşi loc şi acoperit cu aceleaşi cârpe, a dormit în noaptea de 09/10 august în altă cameră cu copiii, iar a doua zi, pe la orele 14.00-15.00 s-a uitat la fat şi a constatat că acesta a decedat, hotărându-se imediat să îl ardă şi să îl arunce. Acoperit cu acele cârpe, l-a dus în faţa casei, a pus peste el hârtii şi frunze uscate şi i-a dat foc. După ce focul s-a stins, a constatat că fătul arsese parţial, a luat o lopată, l-a pus într-o găleată de plastic şi l-a aruncat în WC-ul din spatele casei”, se explică în hotărârea instanţei, arată Adevarul.

Citește și...