Acasă » Știri » Testul de personalitate devenit viral | Alege un fluture dintre cei 6 și vei afla totul despre tine

Testul de personalitate devenit viral | Alege un fluture dintre cei 6 și vei afla totul despre tine

De: Andreea Bolocan 14/06/2022 | 17:11
Testul de personalitate devenit viral | Alege un fluture dintre cei 6 și vei afla totul despre tine
Test de personalitate Sursă foto: Brightside

CANCAN.RO ți-a pregătit un test de personalitate. În funcție de fluturele pe care îl vei alege, vei afla părți ascunse ale personalității tale. Tu la care te-ai uitat prima oară din cei șase prezenți în fotografia de mai sus?

Fluturii sunt simboluri vii ale libertății și frumuseții. Mulți artiști le-au folosit în lucrările lor ca inspirație sau ca subiect datorită asocierii puternice cu libertatea și reprezentarea lor a frumuseții naturii. Datorită naturii lor, ele simbolizează schimbarea și rezultatele pozitive care pot apărea.

Mintea noastră subconștientă, totuși, interpretează fluturii în multe moduri diferite. Le analizează culorile, formele și compozițiile fără să ne dăm seama ce înseamnă. Află ce timp de personalitate ai, în funcție de fluturele pe care l-ai ales.

CITEȘTE ȘI: TEST DE PERSONALITATE | CE VEZI ÎN ACEASTĂ IMAGINE SPUNE CE ÎŢI LIPSEŞTE PENTRU A FI FERICIT

Fluturele cu numărul 1 Sursă foto: Brightside

Fluturele cu numărul 1 – Ești sensibil și onest

Dacă ai ales primul fluture, înseamnă că ești sensibil, sincer și foarte romantic. Dai dovadă de multă compasiune față de mulți oameni, chiar și față de cei pe care nu-i cunoști, pentru că te pui în mod regulat în locul altora. Ești foarte emoționat și îți pasă întotdeauna de nevoile și sentimentele celorlalți – atât de mult încât uneori îți neglijezi propriile sentimente.

A ajuta alți oameni este în natura ta și te grăbești imediat să „salvați” cuiva. Cu toate acestea, ar trebui să ai întotdeauna grijă de tine mai întâi, deoarece împărtășirea sentimentelor tale este ceva cu care te lupți. Nu pentru că nu vrei, ci pentru că simți că îi îngreunezi pe alții. Ar trebui să ții minte întotdeauna că problemele tale sunt la fel de importante ca și ale altora și ar trebui să te tratezi la fel de frumos și de amabil cum îi tratezi pe ceilalți.

Fluturele cu numărul 2 Sursă foto: Brightside

Fluturele cu numărul 2 – Ești un om calm

Daca ai ales acest fluture înseamnă ca ești o persoană liniștită și armonioasă. Ai un caracter foarte calm și o personalitate cu picioarele pe pământ. Un cuvânt care te poate defini este „echilibru” și încerci să-l aplici în fiecare aspect al vieții tale. Crezi că păstrarea echilibrului între viața personală și cea profesională este ideală pentru sănătatea ta mintală. Crezi profund că echilibrul perfect este cheia fericirii.

Ești genul de persoană care se panichează cu ușurință atunci când te confrunți cu o situație neplăcută și îți pierzi destul de ușor încrederea fără să recunoști cu adevărat. Oamenii din jurul tău nu pot să vadă asta, deoarece preferi să-ți ascunzi sentimentele și să te distanțezi până nu te confrunți cu propriile probleme.

Fluturele cu numărul 3 Sursă foto: Brightside

Fluturele cu numărul 3 – Ești un om creativ

Ești genul de persoană care vede frumusețe în toate. În timp ce mulți oameni ar putea vedea doar o floare, tu vezi un întreg univers prin ea. Îți place să analizezi totul chiar și atunci când nu trebuie. Analiza lucrurilor este modul tău de a înțelege viața. Acest lucru te face, de asemenea, o persoană foarte logică și majoritatea oamenilor te văd ca fiind foarte matur.

La locul de muncă, îți place perfecțiunea și ai prefera să ratezi un termen limită decât să livrezi ceva la timp. Acest lucru te poate face un dependent de muncă, dar nu te deranjează pentru că îți place ceea ce faci pentru muncă. Găsești bucurie în lucrurile mărunte, ceea ce înseamnă lumea pentru tine și încerci să arăți asta altora care se chinuie să te înțeleagă.

Fluturele cu numărul 4 Sursă foto: Brightside

Fluturele cu numărul 4 – Ești un om ambițios

La școală, oamenii te descriu ca fiind persoana care ar avea cel mai mult succes. Nu neapărat cineva care ar deveni milionar, ci o persoană care este ambițioasă, organizată și își atinge obiectivele. Crezi că ai un scop și ești gata să-l găsești și să excelezi în el, pentru că asta îți definește personalitatea. Nu-ți place lenea și te asociezi cu oameni harnici pentru că la asta te poți raporta. Îți place să te simți în siguranță și uneori te face să te temi de eșec.

Eșecul este frica ta cea mai mare, dar prin munca ta, îți demonstrezi mereu că ești cu un pas mai aproape de obiectivul tău. Uneori îți lași viața personală deoparte, dar în fundul minții tale te simți repede vinovat și încerci să reconciliezi oamenii pe care îi iubești de îndată ce îți dai seama. Asta pentru că crezi profund că îți poți împărtăși succesul doar atunci când ai alături oamenii pe care îi iubești.

Fluturele numărul 5 Sursă foto: Brightside

Fluturele cu numărul 5 – Ești o fire entuziastă

Dacă ai ales acest fluture înseamnă că ești o persoană plină de bule și entuziastă. Găsești bucurie în tot ceea ce faci și vezi mereu partea bună în fiecare situație. Visul și scopul tău în viață este să aduni cât mai multe experiențe, deoarece crezi că acesta este adevăratul sens al vieții. Una dintre cele mai mari temeri ale tale este plictiseala.

Crezi că plictiseala este o închisoare mentală și să fii prins într-un astfel de loc în timp ce întreaga lume așteaptă să fie descoperită de tine este cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla, deoarece viața este atât de mică și frumoasă. Chiar dacă reușești să faci lucrurile la momentul potrivit, de cele mai multe ori te lupți cu respectarea termenelor limită. Încerci să faci o serie de lucruri dintr-o dată, făcându-ți astfel să pierzi concentrarea și să nu fii productiv în cele din urmă, deoarece entuziasmul tău îți sta în cale. Dar, deoarece aceasta este o parte uriașă a caracterului tău, este ceva care te face să ieși în evidență și ar trebui să o accepți în loc să încerci să-l schimbi.

Fluturele cu numărul 6 Sursă foto: Brightside

VEZI ȘI: TEST DE PERSONALITATE | CE VEZI PRIMA DATĂ CÂND TE UIŢI LA ACEASTĂ IMAGINE SPUNE DACĂ EŞTI CREATIV SAU NU. TU CE ÎNŢELEGI DIN EA?

Fluturele cu numărul 6 – Ești o persoana cu o gândire logică

Dacă ai ales acest fluture frumos, înseamnă că ești o persoană foarte logică și înțeleaptă. Oamenii din jurul tău vin mereu la tine pentru sfaturi sau critici sincere și constructive, pentru că știi să-ți separi emoțiile de o situație. Nu vă lăsați implicat emoțional în niciun incident, deoarece credeți că asta vă va împiedica să vedeți ce este bine și ce este greșit. Mai mult, pui moralitatea mai presus de toate. Întotdeauna te străduiești să faci ceea ce trebuie, deoarece a avea o conștiință curată este unul dintre lucrurile pe care le prețuiești cel mai mult.

Ce fluture ai ales? Rezultatul despre personalitatea ta a fost corect?

 

 

 

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Andreea Bolocan
Absolventă a Universității București, Facultatea de Administrație și Afaceri, profilul Business Administration. Lucrează de 5 ani în presă. Până de curând a fost și instructor de tenis de câmp. În prezent este redactor la CANCAN.RO, ce citeste mai mult
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Întrebarea la care Florin Piersic n-a primis răspuns niciodată. A rămas cu o mare durere în suflet
Întrebarea la care Florin Piersic n-a primis răspuns niciodată. A rămas cu o mare durere...
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de fericire
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de...
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...