Ţi-o aminteşti pe Bibi din ”Numai Iubirea”? Cât de mult s-a transformat „fetița lui papi”

Publicat: 12/06/2019 | 17:03

Bianca Neagu a cochetat cu actoria de când era mică și chiar dacă toată lumea se aștepta să meargă pe drumul acesta, Bibi, așa cum este cunoscută de publicul larg s-a orientat spre cu totul alte lucruri.

Bianca s-a transormat radical, are 23 de ani şi este studentă master, iar acum, după cum a declarat chiar ea se pregătește pentru dizertație.

”Sunt studentă la master, mă pregătesc cu emoţie pentru examenul de disertaţie. Mai am un pic şi termin şi capitolul acesta din viaţa mea”, a spus Bianca pentru OK!

Bianca a mai povestit şi faptul că lucrează în domeniul (n.r. logopedie) în care a studiat şi că asta o face nespus de fericită.

”Lucrez în domeniu, cu copilaşi, ceea ce mă încarcă cu energie şi zâmbete”. 

Mai mult decât atât, tânăra n-a părăsit nici domeniul artistic. Pregătește o surpriză pentru cei care au îndrăgit-o în trecut.

”Nu am lăsat deoparte domeniul artei, sunt conectată cumva de această zonă şi încă desopăr noi, mici talente sau abilităţi. În prezent, lucrez la un proiect personal legat de crearea unor gentuţe. Sunt foarte încântată de ele şi în curând am să dezvălui mai multe”, ne-a mai spus Bianca Neagu.

Cine este Bibi

Bianca Neagu s-a născut în data de 19 aprilie 1996, în Bucureşti. La doar opt ani, a primit rolul Biancăi Bratu, în telenovela ”Numai Iubirea”, produsă de MediaPro. În 2010, uimea cu rolul primit în filmul ”The Whistleblower”, în care a jucat alături de Rachel Weisz. Alte filme în care a jucat: binecunoscuta telenovelă „Inimă de ţigan (2007) – Crina”,  „Daria, iubirea mea (2006) – Lilisor”, „Mamă dupa ora 5 (2006) – Cristina”, „Păcatele Evei (2005) – Ada Stamate”.

Citește și...