Tinna Latina cucerește și Turcia! Nepoata lui Borcea a strâns deja 400.000 de vizualizări

Publicat: 03/09/2019 | 20:46
Tinna Latina cucerește și Turcia! Nepoata lui Borcea a strâns deja 400.000 de vizualizări

Tinna Latina, pe numele său adevărat, Maria Cristina Călin, cucerește piața muzicală din Turcia. Vineri, artista va avea lansarea piesei care-i poartă și numele de scenă, ”Tinna Latina”, pe canalul de muzică numărul 1 din Țara Semilunei.

Tânăra în vârstă de 21 de ani și-a lansat  de curând piesa de debut “Tinna Latina” și deja se poate mândri cu 400.000 vizualizari într-un timp scurt.

De asemenea, se poate lăuda și cu faptul că piesa a intrat și în topul Best of Week, de pe Apple Music, încă din prima săptămână de la lansare. Piesa este facută în studioul băieților de la Fly Project (Fly Records Music).

Piesa “Tinna Latina” va fi lansată și pe canalul numărul 1 de muzică din Turcia, “Netd Müzik”.

Tinna Latina este prima artistă româncă care își semnează piesa de debut la Netd Müzik, pe cel mai puternic canal de muzică din Turcia.

Maria Cristina Călin este nepoata cunoscutului om de afaceri Cristian Borcea, mama Cristinei fiind soră cu acesta. De asemenea, fostul acționar al clubului Dinamo București a susținut-o pe frumoasa brunetă încă de la începuturile carierei muzicale, dar a avut grijă ca Tinna Latina să-și continue și studiile, ea fiind studentă la Facultatea de Drept.

Tinna Latina a avut un debut fabulos în muzică: la 21 de ani reușește să facă performanță peste hotare, iar acum promite alte surprize, piese noi și colaborări internaționale.

Citește și...