Toata lumea credea ca traieste intr-o manastire, dar el duce o viata de boier! Am aflat unde se ascunde exorcistul de la Tanacu

Publicat: 07/01/2015 | 12:16
Toata lumea credea ca traieste intr-o manastire, dar el duce o viata de boier! Am aflat unde se ascunde exorcistul de la Tanacu

Fapta lui Daniel Corogean a facut inconjurul lumii si a devenit subiect de film dupa ce s-a aflat ca a exorcizat o maicut pana si-a dat ultima suflarea. Iesit din inchisoare, preotul s-a ascuns intr-o padure, fara ca cineva sa mai stie ceva despre el.

In urma cu zece ani, un act de exorcizare comis de preotul Daniel Corogeanu impreuna cu alte patru maicute de la manastirea Tanacu a ajuns sa fie discutat la nivel mondial, ba chiar un regizor roman s-a decis sa faca un film dupa scenariul acestui act sfarsit cu moartea unei alte maicute.

tanacu

Condamnat initial la sapte ani de inchisoare, Corogeanu a fost eliberat conditionat in 2011, iar de-atunci a disparut si a ales sa traiasca precum o fantoma. In tot acest timp el a sustinut ca nu este vinovat de moartea Irinei Cornici, iar medicii legisti au venit cu rezultatul autopsiei care da peste cap tot cazul, iar procurorii se gandesc deja sa redeschida dosarul.

Preotul de la Tanacu a fost eliberat conditionat

Medicii au ajuns la concluzia ca maicuta care a murit la scurt timp dupa exorcizare ar fi fost alergica la adrenalina, solutie administrata de medicii de pe ambulanta, chemati s-o salveze dupa ritualul aplicat de Corogeanu.

Imediat ce a iesit din inchisoare, preotul de la Tanacu s-a facut nevazut, si nimeni nu a mai stiut ce face, singurele informatii fiind doar zvonuri cum ca acesta s-ar fi refugiat intr-o manastire din Vaslui.

Preotul de la Tanacu a fost eliberat conditionat

Si-a facut casa de vacanta

Cancan.ro a aflat care este de fapt “ascunzatoarea” secreta a preotului care parea ca a intrat in pamant.
Preotul nu duce o viata de pustnic, ci dimpotriva, traieste ca un adevarat boier.

Preotul de la Tanacu a fost eliberat conditionat

“Nu sta intr-o manastire asa cum crede toata lumea, si-a facut o casa de vacanta intr-o padure de la marginea satului Portari, insa acum patimeste ca a ramas izolat din cauza zapezii. Nu sta singur, mai are cativa discipoli dupa el, desi nu mai slujeste. Primeste chiar si musafiri, unul dintre ei fiind chiar preotul Pomohaci. Nu stiu exact din ce bani traieste, cert este ca se descurca, creste vitei, porci, mai multe animale care il ajuta sa supravietuiasca”, a povestit un angajat al primariei Zapodeni, comuna in care se afla satul devenit resedinta pentru preotul exorcist.

Citeste si Exorcistul de la Tanacu nu s-a reabilitat! Traieste ca o stafie intr-o padure, dupa ce a fost alungat din sat!

(M.A.)