Toată lumea e şocată! Nu o să-ţi vină să crezi al cui este cadavrul găsit în râul Dâmboviţa: „Nu se poate aşa ceva”

Publicat: 28/10/2013 | 08:02

Un bărbat s-a înecat în râul Dâmboviţa din Capitală, aceasta fiind scos la mal de scafandri, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

În zona Podului Grozăveşti a fost descoperit cadavrul unui tânăr. Băiatul are în jur de 20 de ani şi, potrivit România TV, din primele informaţii este posibil să fie studentul dispărut din Capitală.

Dambovita

Potrivit lui Daniel Vasile, ieri, în jurul orei 12.30 a fost primită o sesizare la numărul 112 cu privire la faptul că pe râul Dâmboviţa, între podul de la Grozăveşti şi podul Cotroceni, pluteşte trupul unei persoane.

Echipajul de scafandri venit la faţa locului l-a scos pe bărbat din râu, poliţiştii urmând să stabilească în ce condiţii s-a înecat acesta.

Dambovita

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a precizat că bărbatul nu a fost deocamdată identificat şi are vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani.

Poliţiştii au fost alertaţi că studentul eminent a dispărut în data de 17 octombrie de la un cămin studenţesc situat în Splaiul Independenţei şi de atunci nimeni nu a mai reuşit de dea de el. Cătălin Ionuţ Ene a plecat joi din căminul din Regie şi nu s-a mai întors.

Potrivit RTV.net, părinţii i-ar fi recunoscut trupul tânărului la morgă. De piciorul tănărului era legată o geantă plină cu pietre.

Autorităţile vor să fle dacă a fost omorât s-au s-a sinucis.

Ce-i drept, studentul ar fi lăsat un bilet de adio.

 

L.C

Citește și...