Toată lumea o cunoaște pe Andra, dar uite cum arată surorile ei! Seamănă leit toate trei

Publicat: 15/05/2019 | 09:40

Andra provine dintr-o familie numeroasă, se mândrește cu două surori mai mari decât ea. Aura și Diana nu sunt în atenția publicului, așa cum este artista, însă au o relație foarte bună. Cele două trăiesc în Câmpia Turzii, stau departe de camerele de luat vederi și preferă o viață cât mai discretă. Andra seamănă foarte bine cu surorile ei, iar asta se poate observa cu ochiul liber în imagini.

Andra se simte o femeie împlinită, alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii, David și Eva. Nu doar pe plan persoanal îi merge foarte bine, ci și profesional, vedeta se bucură de carieră de succes în lumea muzicală, are foarte multe concerte în toată țara. Ascensiunea ei profesioanal a avut loc și datorită familiei, care a susținut-o necondiționat și a fost alături de ea în fiecare moment.

Andra, primele declarații sincere despre operațiile estetice

Au trecut 18 ani de când Andra s-a lansat pe scena muzicii românești, iar pe atunci ea avea părul foarte lung, roșcat și purta o cărare pe mijloc. În primul său videoclip pentru piesa “În noapte mă trezesc”, artista avea un machiaj simplu și, deși părea mai matură, nimeni nu se gândea că avea doar 14 ani.

“Nu-mi vine să cred cât timp a trecut. Îmi aduc aminte ce mult îmi doream să iasă bine, să placă oamenilor. Și eram nesigură, adică știam să cânt, dar nu înțelegeam prea bine cum ar trebui să arate un videoclip. Am făcut ce mi-a zis regizorul și când am văzut rezultatul mi-a plăcut. Pentru acea perioadă, mi s-a părut un clip reușit și am ținut pumnii strânși să prindă piesa și clipul”, a declarat cântăreața pentru revista VIVA!.

Întrebată despre secretele frumuseții sale, Andra a dezvăluit că folosește produse cosmetice de calitate și să este foarte recunoscătoare pentru ceea ce a primit de la Mama Natură. În legătură cu operațiile estetice, soția lui Cătălin Măruță nici nu vrea să audă de ele, pentru că se teme de ace și bisturiu. Totuși, nu exclude ca pe viitor, după ce va schimba iar prefixul să apeleze la intervenții non-chirurgicale.

“Păi, cum ai spus și tu, am avut noroc ca Mama Natură să țină cu mine, nu m-am schimbat mult și nu am simțit deci nevoia să fac mici ajustări. Folosesc cosmetice de calitate, sigur ajută și ele. Dar nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă, însă nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, a mai mărturisit talentata artistă.

Citește și...