Toată lumea o dădea cuplată cu Dani, însă noi am aflat adevărul! El este iubitul secret al Flaviei!

Publicat: 17/09/2015 | 19:44

Multe vorbe s-au spus despre o relatie intre matinalul Dani si "vecina" Flavia, insa adevarul este cu totul altul. CANCAN.ro a descoperit ca Flavia are de mult un iubit, pe care insa evita sa-l scoata "in lume".

Flavia, binecunoscuta asistenta a matinalilor de la Antena 1, este o prezenta potrivita visurilor oricarui barbat. Nu de putine ori s-a dezbracat, bineinteles, in limita decentei, pentru telespectatori, iar aprecierile au venit din toate partile. Replicile savuroase, comentariile cu subanteles si ocheadele pe care si le-a aruncat peste umar cu Dani au alimentat gurile rele care au dat ca sigura o relatie amoroasa intre ea si prezentatorul matinal. Mai mult, carcotasii au spus ca tocmai Flavia a fost femeia care l-a despartit pe Dani de Mihaela Radulescu, acum ceva timp!

flavia iubit

 

Manevra de promovare?!

Nimic mai gresit insa, pentru ca Flavia a avut, in tot acest timp, un iubit pe care a incercat sa-l tina departe de ochii publicului.

flavia iubit

Apropiatii ei au stiut ca asa zisa „relatie” cu Dani nu a fost, decat cel mult, o manevra de marketing, pentru o mai buna promovare a emisiunii, dar nimeni nu a avut pana cum dovada ca Flavia are pe cineva caruia sa-si spuna „Noapte Buna” la culcare.

Misteriosul barbat este un actor de telenovele, Alexandru Ion, care a jucat si in „Narcisa Salbatica”, iar in prezent se pregateste de realizarea unei emisiuni TV la acelasi trust unde activeaza „Vecina”.

flavia iubit

CANCAN.RO a reusit sa obtina primele imagini cu tanarul alaturi de care ca ales Flavia sa-si traiasca viata. Indragostitii s-au intors acasa, dupa o seara petrecuta in oras. Flavia a coborat prima din masina, iar apoi iubitul ei a inchis portierele automobilului, si a ajuns-o repede din urma, pentru a-si petrece apoi noaptea in apartamentul divei.

(M.N.)

Citește și...