Toate soțiile lui Cristi Borcea, obligate să semneze o clauză inedită. Ce regulă le-a impus fostul acționar dinamovist, partenerelor sale

Publicat: 13/02/2020 | 08:18
Toate soțiile lui Cristi Borcea, obligate să semneze o clauză inedită. Ce regulă le-a impus fostul acționar dinamovist, partenerelor sale

Cristi Borcea este un mare, mare iubitor de femei frumoase, căci nu este de mirare că, de-a lungul timpului, fostul acționar dinamovist s-a cuplat cu cele mai sexy și râvnite domnișoare. Cu toate acestea, nimeni nu știa că Borcea le-a impus tuturor partenerelor sale de viață o regulă ciudată, de la care acestea nu au voie să se abată. 

Cristi Borcea este căsătorit, în prezent, cu Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit 3 copii și care i-a fost alături în cele mai negre momente din viața sa. În timp ce era în spatele gratiilor, Valentina l-a așteptat acasă și nu a încetat nicio clipă să creadă în miracolul reunirii familiei lor.

Și, pentru că toată lumea știe că fostul acționar al dinamoviștilor este un bărbat hotărât, care a știut mereu ce vrea de la viață, noi vă spunem că Borcea le-a impus tuturor partenerelor sale o regulă de-a dreptul inedită și, ce credeți? Și Valentina Pelinel a trebuit să semneze clauza cu pricina. Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, Cristi Borcea le-a pus pe fostele sale soții să semneze un act special în care este stipulat faptul că niciuna dintre ele nu trebuie să jignească o altă femeie care a făcut parte din viața lui, la un moment dat.

În momentul în care a spus marele „da”, Valentina Pelinel a semnat și ea actul cu pricina și a intrat în rândul femeilor tăcute din viața lui Cristi Borcea. Tocmai de aceea, în spațiul public nu au apărut niciodată informații legate de vreuna din femeile lui Cristi Borcea, cel puțin nu din partea domnișoarelor pe care le-a iubit cu patimă.