Tonel Pop, declarații despre filmulețul în care ar apărea Luiza Melencu: ”Eu zic că ar trebui să fim…”

Autor:
Publicat: 08/11/2019 | 21:43
Tonel Pop, declarații despre filmulețul în care ar apărea Luiza Melencu: ”Eu zic că ar trebui să fim…”

Alexandru Cumpănașu a declarat, vineri,  la Antena 3, că Luiza Melencu trăiește. Și mama Luizei a afirmat că din imaginile pe care le-a văzut sunt mari șanse ca fata să fie fiica sa. Tonel Pop a făcut declarații în ceea ce privește filmulețul din Italia.

„Eu zic că ar trebui să fim echilibrați, să nu ne mai aruncăm așa cu capul înainte, că sunt tot felul de filmări, că Luiza este ‘la stradă’. Cred că este în viață, dar invit la echilibru, trebuie să vedem despre ce este vorba. Până în acest moment nu am văzut acea filmare și nu înțeleg de ce nu au fost anunțate autoritățile, chiar cele din Italia, dacă ar fi adevărată această chestiune”, a spus Tonel Pop.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, spune că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleț făcut recent în Italia și pe care îl are. Mama Luizei afirmă că fizic seamănă, dar vocea nu se aude foarte bine.

„Eu sunt ultimul care vrea să se joace cu emoțiile oamenilor. Îmi asum această informație, după consultarea cu familia Melencu care mi-a confirmat-o. Această confirmare a venit abia acum jumătate de oră și vă spun că tremur tot. În cazul Luizei Melencu nu a existat și nu există nicio probă, decât recunoașterea lui Dincă. Trebuie să avem o abordare legală de aici inainte, dar eu vă spun că nu mă joc cu emoțiile oamenilor. Aceștia au confirmat persoana și vocea Luizei. Dacă nicio mamă nu o recunoaște, atunci nu știu cine o mai recunoaște. În acest moment Luiza Melencu este în viață”, a spus Alexandru Cumpănșu, la Antena 3.

Cumpănașu afirmă că filmulețul a fost făcut de un investigator privat. Se pare că materialul video, în care apare tânăra ce dansează, a fost făcut recent în Italia.

„Mama și bunicul Luizei au recunoscut-o pe Luiza din fotografii și din filmuleț audio-video. Aproximativ acum o săptămână, două au fost făcute, în afara țării. Investigatorii care acum lucrează cu mine”,a mai spus Cumpănașu.

Mama Luizei afirmă că fata din imagine seamănă mult cu fiica ei, dar nu este sigură pe deplin, având în vedere că a văzut filmulețul pe whatsapp.

„Arată o fată, are multe trăsături cu Luiza, nu știm dacă este ea, numai la păr e diferență. Oprește o mașină lângă fată, întreabă de tarif, prima dată a vorbit în italiană, Luiza vorbește la perfecție italiană. Persoanele au întrebat tariful și apoi au zis: ești fata de la TV? ea a zis: Da. Apoi a întrebat tariful și a zis 30. În a doua poză seamănă foarte clar, dar e vopsită negru și vocea, nu se aude bine. Au trecut 6 luni, Luiza se poate schimba”, a spus mama Luizei, la Antena 3.