Topul bărbaților celebri din România care au devenit tătici la vârste de bunici

Publicat: 07/04/2019 | 13:57

“Dragostea nu ține cont de vârstă” – este o vorbă veche din popor, iar multe dintre cuplurile celebre din România și de peste hotare demonstrează acest lucru, dar și oamenii obișnuiți. Și când iubirea este foarte mare și, desigur, există binecuvântare din partea Lui Dumnezeu, atunci apare și “rodul”: un copil. În rândurile de mai jos veți descoperi pe ce loc se clasează nume cunoscute din România în clasamentul bărbaților celebri  de la noi care au devenit tătici la vârste de bunici.

Citește și: TOP 5 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI FĂCÂND AMOR ÎN PUBLIC!

Chiar dacă e cel mai “proaspăt” tătic din showbizul românesc, artistul de muzică populară Ionuţ Sidău se află pe ultimul loc. Frumoasa lui soție, Ileana, i-a dăruit în urmă cu aproape două săptămâni o fetiță. Cântărețul a devenit tată la 51 de ani.

Pe primul loc în topul bărbaților celebri din România care au devenit tătici la vârste de bunici se clasează Petre Roman, care are acum 72 de ani. Fostul premier și-a cunoscut fiul pe care îl are cu cea de-a doua soție, Silvia Chifiriuc, în urmă cu 10 ani, pe când el avea 62 de ani. Petruș, băiatul cu îndrăgita cântăreață, îi seamănă foarte bine fostului politician.

Petre Roman (70 de ani), Silvia Chifiriuc (47 de ani) și fiul lor, Petruș

Locul doi în acest clasament este ocupat de Prinţul Paul, care are acum vârsta de 70 de ani. Fiind de aceeași vârstă cu soțul ei, Prințesa Lia a devenit mamă la 61 de ani. Unicul lor moștenitor s-a născut  pe 11 ianuarie 2010. Carol Ferdinand, micuţul prinţ, este pasionat de jucăriile pe roţi. “Când mă voi face mare, vreau să conduc o maşină de curse. Îmi plac şi trenurile, dar îmi plac mai mult maşinile”, a spus adolescentul într-o emisiune TV. Prinţul Carol Ferdinand de România a fost creştinat de naşii Maria şi Traian Băsescu.

Pe al treilea loc s-a clasat Mădălin Voicu. În vârstă de 66 de ani, politicianul are doi băieţi din căsnicia cu pictoriţa Carmen Olteanu (39 de ani). Ştefan are 9 anișori, iar Ion, 7. Moștenitorii artistului sunt foarte talentaţi şi de deştepţi.

Locul patru este ocupat de cântăreţul Marcel Pavel (59 de ani). Artistul a devenit tată la 54 de ani. În prezent, fiica lui, Iuvenalia, are aproape 6 anișori şi este “bibeloul” familiei. Este răsfăţată de părinţi, dar şi de cei doi fraţi ai ei adolescenţi.

Pe locul cinci se situează interpretul de muzică populară Ionuţ Sidău (51 de ani), el devenind tătic pentru a treia oară luna trecută, pe 25 martie. Soţia lui, profesoara Ileana Răcaru (30 de ani) a născut prin cezariană, la Maternitatea “Regina Maria”, o fetiţă perfect sănătoasă căreia i-au dat numele Ioana Emilia. “Am ales aceste nume deosebit pentru că naşii micuţei sunt Ionuţ Dolănescu şi părintele nostru duhovnic Emil Cărămizaru. Este o fetiţă cuminte, mănâncă, doarme, şi nu prea face gălăgie”, a declarat Ionuţ Sidău. Micuţa lor prinșesă va fi botezată pe 2 iunie, la Cercul Militar “Casa Armatei”.

Ileana și Ionuţ Sidău, în ziua cununiei civile. Sursa foto: Facebook

“Eu şi soţia mea ne-am cunoscut în ziua de Rusalii, ne-am căsătorit de Sfântul Dumitru şi am devenit părinţi de Buna Vestire. Pe 25 martie s-a născut îngeraşul nostru Ioana Emilia”, a mărturisit Ionuţ Sidău, relatează click.ro.

Cântărețul de muzică populară Ionuţ Sidău este foarte implicat în creşterea copiilor. “Am fost la fel de bucuros ca atunci când mi s-au născut cei doi copii. Eu o ajut pe soţie la baie, la îmbrăcat, la schimbat scutece. Deocamdată nu îi cânt, o las pe mămica ei. Mi-e teamă să nu se sperie de vocea mea gravă, că dacă încep să horesc, poate nu mai doarme deloc”, potrivit sursei citată.

Ultimul loc a fost ocupat de afaceristul Irinel Columbeanu. El a devenit tătic de fetiță când avea aproape 50 de ani, moment în care a făcut și pasul înapoi din viața de noapte. Până atunci, era considerat ”Regele night-life”-ului și era un consumator fidel de șampanii scumpe Armand de Brignac și de party-uri exclusiviste. Fosta lui soție, Monica Gabor, avea pe atunci vârsta majoratului. În prezent, ea își trăiește viața în California, unde locuiește împreună cu milionarul Mr. Pink și fiul acestuia, Antony. Frumoasa Româncă este vizitată destul de des de fiica ei, Irina Columbeanu.

Mr. Pink, Irina Columbeanu și Monica Gabor. Sursa foto: Instagram

Fiica foștilor soți Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-a născut pe 17 ianuarie 20107.

Citește și...