Toţi ochii sunt aţintiţi pe ex-soţia ”trofeu” a primarului-milionar. ”Fabulosul Costeluş” şi ”Mădălin de la Giurgiu” au atacat-o frontal la LOFT!

Publicat: 22/07/2016 | 00:00

Pe unele femei divorţul le aduce în pragul depresiei, convinse fiind că nu îşi mai pot reface viaţa cu alt bărbat după ”tragedie”. Nu e şi cazul Sorinei Docuz, pe urmele căreia curg pretendenţii ”râu” după despărţirea de Robert Negoiţă.

Sorina, o redută care pare greu de cucerit

Prezentă la Mamaia în weekend şi echipată regulamentar, aferent, cu un costum de baie dintr-o bucată stil ”Pamela Anderson în Baywatch” (poate totuşi cu ”accesoriile” ceva mai mici), apoi, la club cu tocuri înalte şi un echipament extrem de lejer, Sorina a fost asaltată de donjuan după donjuan.

N-am putea spune dacă vestimentaţia corectă, pe trend, e motivul succesului Sorinei (asta rămâne să stabilească stilistii verdict.ro, site-ul de fashion-review numărul 1 din Romania); este posibil ca şi conturile extrem de doldora rezultate în urma partajului să o facă deosebit de atractivă pentru nişte băieţi care mereu ţintesc o zestre suplimentară.
 

 

Lista (aproape) completă a celui mai celebru fan club din România: fan clubul Sorinei Docuz

Primul care a atentat la intrarea rămasă nepăzită a Sorinei a fost Costeluş Căşuneanu. Faptul că are o relaţie stabilă de mulţi ani cu Ana Maria Popa şi are şi o fetiţă nu l-a împiedicat pe Prinţosenia Asfaltului să îi propună Sorinei un flirt fulgerător, la botul calului (a căluţului cabrat, normal). Sorina a refuzat zâmbitoare propunerea. 

După primul ”consacrat” în ale amorului, Sorinei nu i-a fost deloc greu să refuze un ”no name” al don juanismului autohton, un anume Mădălin de la Giurgiu ( da, n are nume de familie, se pare ca asa e cunoscut), un apropiat al fostului asfaltator Nelu Iordache, care (dacă tot era la LOFT) a încercat şi el marea cu sarea şi i-a propus fostei prime doamne de la 3 să-i umble la scoică, fiind se pare un colecţionar amator de astfel de suveniruri. Nu l-a ajutat nici faptul că era în gaşcă cu mai rafinatul Alin Ionescu, nici faptul că are o poreclă de manelist care ar putea sugera prezenţa unor lingouri babane în conturi.

Dragii noştri, ceva ne spune că Sorina s-a cam obişnuit cu bărbaţii puternici din politică. Simpla bogăţie, fără influenţă adică, nu o mai atrage. Poate doar domnul Iohannis să aibă ceva succes, dacă încearcă, dar acesta cică i-ar fi zis ”Salut” pe Facebook imediat după divorţ, iar Sorina aşteaptă încă, de mai bine de juma de an, ca Iohannis (care o urmăreşte cu ”mare atenţie şi preocupare”) să rostească următoarea replică. Ca pe Marica suntem suparati….prea umbla cu minciunele si se tine numai de prostii!

Ana Manole

 

Citește și...