Totul a ieşit la iveală! Soţul actriţei JENNIFER ANISTON e gelos pe relaţia ei cu BRAD PITT: „Are nevoie de el..“

Publicat: 04/04/2017 | 22:21

După ce recent a apărut informaţia potrivit căreia Jennifer Aniston şi Brad Pitt au început din nou să îşi vorbească, de când actorul a divorţat de Angelina Jolie, se pare că nu toată lumea e la fel de fericită precum au fost fanii când au aflat marea veste.

Asta deoarece soţul lui Jennifer Aniston este tot mai deranjat, pe zi ce trece, de legătura dintre cei doi. Din câte se pare, Justin Theroux acceptă cu greu zvonurile care au început să apară în ceea ce-i priveşte pe Brad Pitt şi Jennifer Aniston. De asemenea, Daily Mail notează că Justin Theroux ar fi ajuns la capătul răbdării.

Ceea ce-a însemnat că acesta a dorit să scape de griji şi a participat recent la o petrecere organizată de către „Beboe“ o cunoscută firmă de canabis. Totodată, el a fost văzut fără soţia sa, în compania unor prieteni, ceea ce-a dus la apariţia altor zvonuri, potrivit cărora el şi Jennifer Aniston s-ar fi despărţit, din cauza crizelor sale de gelozie. În plus, s-ar părea că Justin Theroux are nevoie de spaţiu după ce a aflat că soţia sa şi Brad Pitt îşi vorbesc din nou. La fel, potrivit InTouch, o apropiată a celor doi a mărturisit că „Soţul a încercat să o ajute, dar Brad o înţelege ca nimeni altul. Jen are nevoie de Brad“. Asta se întâmpla după moartea mamei actriţei de anul trecut.

Citește și...