Impact frontal între o Dacie 1310 şi un VW în Buzău! Au murit pe loc: pe cine au găsit poliţiştii la volan

Publicat: 22/09/2019 | 09:50

O tragedie fără margini s-a produs azi-noapte în Buzău. O femeie de 23 de ani și un bărbat de 73 de ani au murit într-un accident înfiorător, care a avut loc pe DN 2, lângă localitatea Poșta Câlnău. În urma impactului devastator dintre mașini, alte trei persoane au fost rănite.

O femeie de 23 de ani și un bărbat de 73 de ani au murit într-un accident înfiorător

Potrivit reporterbuzoian.ro, fata de 23 de ani și șoferul de 73 de ani erau într-o Dacia Break veche, care a ieșit pe DN 2 de pe un drum de câmp, pentru a ajunge pe partea opusă. În urma impactului, Dacia Break a fost complet distrusă, iar celălalt automobil a fost, de asemenea, grav avariat.  Un video filmat imediat după accident poate fi văzut AICI. Șoferul de 73 de ani, din comuna buzoiană Ziduri, a fost declarat decedat la locul accidentului, după ce medicii s-au zbătut să îl resusciteze. Pasagera de 23 de ani, de asemenea, din comuna Ziduri, a murit ulterior la Spitalul Județean Buzău.
Cele trei persoane din celălalt autoturism au fost rănite și au fost transportate la spital. Anchetatorii spun că, cel mai probabil, neacordarea de prioritate a dus la tragicul accident, produs la aproximativ 2 kilometri de localitatea Poșta Câlnău.
Citește și...