TRAGEDIE în a doua zi de Paşte! Patru tineri au murit într-un accident

Publicat: 17/04/2017 | 09:08
TRAGEDIE în a doua zi de Paşte! Patru tineri au murit într-un accident

Patru tineri din Bistriţa-Năsăud au murit, luni dimineaţa, pe DN 17 D, între localităţile Telciu şi Romuli, după ce maşina în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate, potrivit Mediafax.

Intervenţia ehipelor de salvare a avut un grad ridicat de dificultate, stâlpul şi firele de electricitate rupte în urma impactului au căzut pe caroseria autoturismului şi pe partea carosabilă.

„Cele patru victime inconştiente, cu vârste cuprinse între 19 şi 36 de ani, au fost extrase şi predate echipajelor medicale. Două victime prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, iar pentru celelalte două victime au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, după mai bine de 45 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul celor patru victime, la locul accidentului. A cincea victimă, un tânăr în vârstă de 16 ani, a fost extras prin luneta autoturismului, conştient, cu leziuni şi traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale suplimentare”, a spus Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Cei cinci tineri aflaţi în autoturism se întorceau de la o petrecere. Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit un stâlp de curent aflat pe marginea drumului care s-a prăbuşit peste maşină.

Citește și...