Tragedie în București! A murit azi-noapte, la ora 5:00. Poliția Capitalei a făcut anunțul

Publicat: 26/03/2019 | 12:06

Tragedie în București! A murit azi-noapte, la ora 5:00, iar moartea este considerată una suspectă de către procuorii care anchetează decesul. Un deținut din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București a murit, marți dimineață, în celula în care se afla, informează Poliția Capitalei, care mai precizează că procurorii au preluat cazul pentru a stabili cauza decesului. Bărbatul era arestat pentru tentativă de omor.

În dimineața zilei de marți, la ora 5:00, polițiștii de serviciu de la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București au fost informați de către un deținut că un coleg de celulă nu mai respiră.

„Personalul medical a intervenit și a fost solicitat și un echipaj de ambulanță, care a declarat decesul persoanei. Bărbatul se afla în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din 20 martie 2019, în baza unui mandat de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor”, informează Poliția Capitalei.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și polițiștii de la Serviciul Omoruri au preluat cazul, pentru a stabili cauza și condițiile în care a murit bărbatul.

Un tânăr de 19 ani din Zalău s-a spânzurat în închisoare

Pe data de 1 martie, anul curent, Un tânăr de 19 ani a evadat din închisoare sub ochii escortei, dar fost prins de polițiști în două minute și plasat în arest preventiv. Îngrozit că va face închisoare, tânărul s-a spânzurat cu un cearceaf.

Joi la prânz, deținutul a fost găsit spânzurat în toaleta camerei în care era încarcerat. Fapta crudă a fost identificată de către colegul de cameră, care a alertat imediat paznicii. Aceștia l-au dat jos din ștreang pe băiat.

Adolescentul de 19 ani era încarcerat în arestul IPJ Sălaj în baza unui mandat de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracțiuni. Astăzi, în jurul orei 15.30, a fost găsit spânzurat în grupul sanitar din camera de detenție, de către colegul de cameră. Imediat polițiștii din Centrul de Reținere au luat primele măsuri de salvare, iar un alt coleg a anunțat de urgență cadrele medicale de specialitate, care au sosit în scurt timp. Cel în cauză a fost resuscitat, ulterior fiind transportat la spital„, a transmis Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Citește și...