Tragedie în Munții Făgăraș. Un bucureștean de 34 de ani a murit în condiții suspecte

Autor:
Publicat: 10/07/2020 | 07:16
Tragedie în Munții Făgăraș. Un bucureștean de 34 de ani a murit în condiții suspecte

Tragedie fără margini în Munții Făgăraș, după ce un bucureștean de 34 de ani a fost găsit mort în condiții suspecte. Oamenii legii au început deja o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care și-a pierdut viața bărbatul. 

Un bucureștean a fost găsit mort în Munții Făgăraș, în zona Șaua Gălășescu. Tragedia s-ar fi întâmplat joi, iar oamenii legii nu au încă o explicație pentru moartea lui, motiv pentru care au dat curs unei anchete, pentru a stabili circumstanțele exacte în care bărbatul de 34 de ani și-a pierdut viața.

Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, poliția din Făgăraș a fost sesizată printr-un apel la 112 că în zona Șaua Gălășescu din Munții Făgăraș se află o persoană decedată. Imediat, la fața locului a ajuns de urgență un elicopter care a ridicat și transportat cadavrul, pentru a i se putea efectua necropsia care va stabili cauza decesului.

„Persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 34 ani din municipiul București”, a declarat, joi, Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov. În continuare, poliția urmează să stabilească, în cadrul anchetei care este deja în desfășurare, care este cauza morții bucureșteanului de 34 de ani.

Scandal la spitalul din Făgăraș, din cauza COVID-19

Spitalul Municipal din Făgăraș nu primește pacienții care sunt investați cu virusul COVID-19, iar Guvernul a sancționat unitatea medicală. A venit, imediat, reacția Marianei Câju, președintele Consiliului de Administrație al spitalului.

„Includerea spitalului pe lista celor suport contravine spiritului Ordonanţei militare nr. 6, care izolează municipiul Suceava şi localităţile limitrofe! Virusul trebuie izolat, nu diseminat”, a afirmat Mariana Câju.

„Nu înţelegem de ce acest virus trebuie „importat” de la Braşov la Făgăraş, unde nu există pacienţi confirmaţi cu acest virus. Cerem ministrului Sănătăţii să revină asupra deciziei. Acest mesaj este adresat prim-ministrului României, pentru a opri acele persoane din conducerea judeţeană care au luat această decizie şi l-au indus în eroare pe ministrul Sănătăţii. Cer să oprească această incompetenţă şi iresponsabilitatea acestor domni – preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea şi prefectul judeţului, Cătălin Văsii – care se fac responsabili de acte cu caracter criminogen, dacă acest ordin va fi aplicat la Făgăraş”, a mai adăugat Câju.