Tragedie în muzica din România. Îndrăgitul cântăreț a murit într-un cumplit accident rutier. „Drum bun spre stele”

Publicat: 18/02/2019 | 10:15
Tragedie în muzica din România. Îndrăgitul cântăreț a murit într-un cumplit accident rutier. „Drum bun spre stele”

Tragedie în muzica din România. Un îndrăgit cântăreț a murit într-un cumplit accident rutier, iar toți cei care l-au cunoscut se află în stare de șoc. ”Drum bun spre stele”, i-au transmis prietenii îndurerați. 

Šaban Šaulić a avut o carieră de mai bine de cinci decenii, iar cântecele sale l-au consacrat ca unul dintre cei mai vestiţi solişti ai genului pop-folk din Serbia, scrie opiniatimisoarei.ro.

Šaban Šaulić a murit duminică, în Germania, în timp ce se întorcea de la un concert. Alături de el se aflau și doi prieteni. Un bărbat fără permis şi sub influenţa alcoolului le-a lovit maşina. Šaban Šaulić a fost dus de urgenţă la spital, însă acolo s-a stins din viaţă.

Saban Saulic

Šaban Šaulić a cântat alături de marile vedete

S-a născut în data de 6 septembrie 1951 la Šabac, astăzi în Serbia. Šaban Šaulić a concertat și în Banat la Reșița în data de 29 septembrie 2013 cu ocazia Zilelor Culturii Sârbe din România. Accidentul în care a fost implicată mașina în care se afla Šaban Šaulić a avut loc pe autostrada A2 în timp ce acesta se deplasa spre Dortmund. În urma accidentului, autostrada a fost închisă timp de cinci ore.

Šaban Šaulić a cântat și în cadrul programului de Revelion 2018/2019 oferit de Radio Televiziunea Sârbă alături de marile vedete ale muzicii sârbe. De-a lungul timpului a lansat sute de melodii și zeci de albume. A debutat în anul 1969 cu melodia Dajte mi utjehu. Mulți își amintesc de concertul memorabil susținut pe Sava Centar din Belgrad în 25 noiembrie 2011 în fața a peste 5000 de spectatori.

Citește și...