Tragedie în România! A murit în această dimineață, pe aeroportul Otopeni

Publicat: 26/03/2019 | 09:19

Tragedie în România! A murit fulgerător, sub privirile îngrozite ale celor care se aflau în incinta aeroportului Otopeni. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic și au declarat decesul. 

Un turist american în vârsta de 69 de ani a murit marți dimineață pe Aeroportul Otopeni. Bărbatul avea antecedente cardiace, informează Antena3.

Din primele informaţii, cetăţeanul american a făcut infarct pe trotuarul din faţa terminalului Plecări şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Din primele informații, reiese că turistul avea antecedente cardiace şi a fost declarat decedat la ora 6 şi 14 minute.

În 2018, un avion a aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni după ce un pasager a decedat

Un avion care efectua o cursă din Hanovre spre Istanbul a aterizat de urgenţă, pe Aerorportul Otopeni, luni noapte, în jurul orei 23.30, din cauza unui pasager care avea probleme cardiace, informează purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache.

Potrivit sursei citate, pasagertul în vârstă de 60 de ani a decedat la aproximativ 30 de minute de la aterizare, după ce echipajele medicale ale aeroportului au intervenit pentru a îi acorda primul ajutor.

Citește și...