Tragedie în showbiz! Vedeta de la Antena 1 a pierdut sarcina: „Eram gravidă în 5 luni. Era fetiță”

Autor: A. D.
Publicat: 30/01/2020 | 13:37
Tragedie în showbiz! Vedeta de la Antena 1 a pierdut sarcina: „Eram gravidă în 5 luni. Era fetiță”

„Insula iubirii” este una dintre cele mai popularea emisiuni din România. Are în fiecare sezon milioane de telespectatori și aduce în fața publicului concurenți și ispite interesante.

Ispitele sunt alese pe sprânceană și arată încredibil de bine. Una dintre cele mai sexy ispite de la „Insula iubirii” a trecut printr-o experiență traumatizantă, după ce fetița pe care o purta în pântece a murit. (CITEȘTE ȘI: ISPITA DE LA „INSULA IUBIRII”, ÎN IMPAS. „FOSTUL” ÎI CERE ÎNAPOI ROLEX-UL DE 16.000 €)

Georgiana, alias Jojo, a făcut furori la “Insula Iubirii” și a emanat o energie pozitivă contacioasă, însă nu totul este roz în viața ispitei.  Ea a trecut printr-o perioadă foarte grea după ce a pierdut sarcina.  „Tragedia s-a întâmplat când eram gravidă în cinci luni. Era fetiţă. Eram foarte fericită şi abia aşteptam să se întâmple minunea. Din păcate… A fost o sarcină cu probleme, iar în perioada respectivă am avut nişte necazuri, cu mama. Mi-am neglijat sănătatea, iar stresul şi problemele şi-au pus amprenta şi au condus la pierderea sarcinii”, a declarat Georgiana, pentru SPYNEWS.

Victima lui Denis Alibec

Gorgiana a mai avut parte de o întâmplare neplăcută în viața ei, la finalul anului 2018. A făcut parte din lista de ținte ale unui pervers care se dădea drept Denis Alibec, pentru a o cuceri. Ispita a aflat de întrega lucrătură din persă și a avut un șoc când a descoperit adevărul.

„M-a abordat în urmă cu aproximativ jumătate de an. La început au fost conversaţii banale, despre viaţă, despre fotbal, despre oameni… Apoi, individul a început să îmi facă tot felul de propuneri indecente. L-am refuzat şi i-am explicat că nu mă interesează o aventură cu el. Cu timpul, a devenit tot mai insistent şi agresiv în discuţii, aşa că l-am ignorat. (…) Când am citit pe SPYNEWS că este un cont fals, că în spatele numelui Denis Alibec se află un obsedat, am văzut negru în faţa ochilor. L-am întrebat de ce se dă drept altcineva, dar nu a mai răspuns”, a declarat, la momentul respectiv, fosta ispită de la „Insula Iubirii”.

Citește și...