Tragedie într-o familie din Dâmbovița! Un copil de 4 ani a fost găsit mort în casă

Publicat: 16/02/2020 | 18:04
Tragedie într-o familie din Dâmbovița! Un copil de 4 ani a fost găsit mort în casă

Zi neagră și plină de durere pentru o familie din comuna Ion Luca Caragiale din Dâmboviţa. Părinții unui minor de 4 ani l-au găsit pe micuț mort în casă, fără a prezenta, însă, vreo urmă de violență. 

Un copil de numai 4 ani a fost găsit mort în casă, în comuna Ion Luca Caragiale din Dâmboviţa. Părinții micuțului sunt distruși de durere și nu-și explică ce anume s-a întâmplat cu copilul.

Potrivit informațiilor existente în presă, micuțul nu prezenta urme de agresiune în momentul în care a fost găsit fără suflare, iar poliția a demarat acum o anchetă pentru a se stabili, cu exactitate, circumstanțele în care și-a găsit sfârșitul. Trupul fără viață al copilului va fi transportat la IML pentru efectuarea necropsiei, iar după finalizarea acesteia se va afla cu exactitate de ce a murit minorul.

„În comuna I.L Caragiale, din primele date, a fost găsită o minoră, în vârstă de 4 ani decedată în locuinţă. La o primă examinare, aceasta nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să fie preluată de SML (Serviciul de Medicină Legală, n.r.)”, au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa, cu privire la cazul șocant de deces al minorului.

 

 

Citește și...