Tragedie la Cernavodă! A murit în incendiu

Publicat: 14/09/2020 | 13:58
Tragedie la Cernavodă! A murit în incendiu

Un puternic incendiu a avut loc la Cernavodă, în urma căruia un bărbat de 60 de ani a murit. Un aparat de aer condiționat a făcut scurtcircuit, iar apartamentul a luat foc.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN PLINĂ CAMPANIE ELECTORALĂ! A ȚINUT UN DISCURS, IAR APOI A MURIT

Bărbatul a murit în noaptea de duminică spre luni, în urma unui incendiu care a izbucnit într-un apartament din Cernavodă, potrivit ISU Constanța. Pompierii au evacuat o femeie, iar alte opt persoane au ieșit din locuințe singure. Bărbatul de 60 de ani a fost găsit inconștient în apartament și s-a început protocolul de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decedat. Acesta suferise arsuri pe o mare suprafață a corpului.

Primele cercetări arată că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la aparatul de aer condiționat, dar Ancheta este abia la început.

Tragedie și la Huși. A murit carbonizat

Tragedie la Huși, județul Vaslui! Un bărbat a murit în urma unui incendiu. A fost găsit carbonizat. 

Tragedia a avut loc la un bloc din centrul municipiului Huși, din proximitatea Oficiului Poștal. Acolo a izbucnit incendiul, duminică seara, iar pompierii au descoperit într-una din camere în timpul interveneției un bărbat de 61 de ani, carbonizat, scrie vremeanoua.ro.

Secția de pompieri Huși a fost solicitată să intervină cu o autospecială de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Huși, strada Eroilor. Există posibilitatea ca în interiorul apartamentului să se afle o persoană cu afecțiuni medicale. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență într-una dintre cele trei camere ale apartamentului și exista pericolul de propagare la întreaga locuință.

NU RATA: VIDEO. TRAGEDIE ÎN IAȘI! O FETIȚĂ DE TREI ANI A FOST UCISĂ DE TIR ÎN TIMP CE SE JUCA ÎN CURTE. ȘOFERUL A MURIT PE LOC

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. După lichidarea incendiului, pe un pat a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de 61 ani, carbonizată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă lângă pat. La fața locului au rămas echipele complexe de cercetare în astfel de cazuri”, au transmis reprezentatii ISU Valsui