Tragedie la Suceava! Adolescent de 17 ani, mort în accident

Publicat: 23/08/2020 | 10:04
Tragedie la Suceava! Adolescent de 17 ani, mort în accident

Tragedie în județul Suceava, acolo unde, în urma unui accident rutier, un tânăr de doar 17 ani a murit. Totul s-a petrecut în localitatea Arbore, duminică, în jurul orei 3.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT HORROR LÂNGĂ IAȘI. UN ADOLESCENT DE 17 ANI, MORT DUPĂ CE O ȚEAVĂ I-A „RUPT ÎN DOUĂ” PIEPTUL

Pompierii militari au fost cei care l-au găsit pe tânăr în mașină, pe bancheta din spate. Nu decedase, era în stare de inconștiență și cu grave leziuni la nivelul capului, scrie obiectivdesuceava.ro.

Tragedie la Suceava! Tânăr, mort într-un accident rutier

La locul accidentului de duminică dimineața, pe lângă pompierii veniți cu o autospeciala pentru descarcerare, a sosit și o ambulanță SMURD. Mașina implicate în accident a fost găsită avariată. Persoanele care au fost martore ale tragediei aveau să declare că autoturismul a intrat într-un stâlp și într-un cap de pod.

”În autoturism, pe bancheta din spate, se afla un tânăr de aproximativ 17 ani, în stare de inconștiență și cu leziuni foarte grave la nivelul capului”, avea să informeze ISU Suceava. Tânărul a fost extras din autoturism, predat echipajului Serviciului de Ambulanță Județean, iar apoi acesta a ajuns la spital. Din nefericire, a decedat.

Politia a demarat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor și a cauzelor producerii accidentului.