Tragedie românească, în Germania! Georgeta, o brăileancă dispărută în urmă cu un an a fost găsită moartă

Publicat: 21/04/2020 | 09:24
Tragedie românească, în Germania! Georgeta, o brăileancă dispărută în urmă cu un an a fost găsită moartă

Tragedie românească, în Germania, după ce o brăileancă dispărută în urmă cu un an a fost găsită moartă. Femeia a plecat să fumeze și nu s-a mai întors, spre disperarea familiei sale. 

Georgeta Țapu, o brăileancă de 45 de ani a fost dată dispărută de soțul său în urmă cu un an, iar acum, trupul femeii a fost găsit fără viață pe malurile Isarului, în 27 martie, lângă Landshut, însă poliția a făcut de-abia acum anunțul. În urmă cu un an, femeia a ieșit să fumeze și nu s-a mai întors. La momentul respectiv, soțul ei a postat disperat în toate grupurile de persoane dispărut, în speranța că o va găsi pe soția lui.

CITEȘTE ȘI – ROMÂNCA MOARTĂ DE COVID-19 ÎN ITALIA, REPATRIATĂ: ȘOFERUL AMENDAT ȘI ÎN CARANTINĂ FORȚATĂ

Cu toate acestea, pe 17 aprilie, bărbatul a făcut anunțul trist și a mărturisit că Georgeta a fost găsită înecată în lac și că a fost identificată după radiografiile dentare și ADN. Poliția exclude varianta unei crime și susține că femeia a murit din cauze naturale.

„Buna ziua! Am intrat în grup acum un an, cerand ajutor pentru gasirea sotiei mele ,disparuta din Haag an der Amper. Multumesc celor cu bunavointa care au incercat sa ma ajute,nu sunt suparat pe cei care au comentat aiurea.

A fost gasita inecata, dupa un an, in Landshut, identificata dupa radiografii dentare si ADN. Urmeaza sa ajunga in tara in perioada urmatoare, sa fie ingropata crestineste.
Parasesc acest grup, va multumesc pentru sprijinul moral, nu voi raspunde la niciun comentariu.
Paste fericit!”, a scris Marian Tapu în 17 aprilie, despre moarte soției sale.