Tragedie socanta, cu morti si raniti in casa sportivului, Lucian Bute

Publicat: 06/12/2015 | 18:01
Tragedie socanta, cu morti si raniti in casa sportivului, Lucian Bute

Un incident socant s-a petrecut in casa lui Lucian Bute, din Canada. Doi oameni au murit si unul este grav ranit dupa ce au cazut de la balconul apartamentului detinut de campionul mondial la box in cartierul Lachine, din Montreal.
 

Potrivit primelor informatii, balconul apartamentului s-a prabusit. Doi oameni au murit, iar un al treilea, un barbat in varsta de 26 de ani, a fost ranit grav. Toate cele trei persoane se aflau in balcon in momentul in care acesta s-a prabusit.

Bute, impreuna cu sotia sa au 24 de apartamente in Canada, apartamente care le-au cumparat pentru inchiriere. Administratorul imobilelor este chiar sotia lui Lucian, Elena.

Infruntarea dintre Lucian Bute si Jean- Paul Mendy

Lucian Bute

Pe data de 9 iulie 2011, Lucian Bute s-a infruntat pentru prima data in Romania, aparandu-si centura, cu francezul Jean-Paul Mendy, in sala Romexpo din Bucuresti, unde a reusit sa castige meciul prin KO in repriza a 4-a dupa un croseu scurt de stanga. Acesta a fost cel mai urmarit meci de box din istoria televiziunii din Romania, peste 4.5 milioane de oameni urmarind meciul.

 

A.T.

 

Citește și...