Tragedie! Un student la aviaţie şi sora geamănă a iubitei lui s-au sinucis! Ce a scris băiatul înainte de gestul capital

Publicat: 19/12/2018 | 09:46
Tragedie! Un student la aviaţie şi sora geamănă a iubitei lui s-au sinucis! Ce a scris băiatul înainte de gestul capital

Dramă în capitala Rusiei! Trupurile a două persoane au fost găsite fără suflare în stradă, iar din primele indicii ar reieși că s-au sinucis. Un student de 18 ani la aviaţie şi sora geamănă a iubitei lui s-au aruncat de la balconul unui bloc din Moscova, de la etajul al 12-lea.

Cadavrele celor doi adolescenţi au fost găsite în stradă, în faţa unui bloc din districtul 3 din capitala rusă. Poliţiştii au identificat victimele ca Nikita Şestakov, un student în vârstă de 18 ani la Institutul de Aviaţie din Moscova şi Sofia Pogosian, sora geamănă a iubitei tânărului.

Băiatul are a lăsat un bilet de adio, în timp ce în cazul fetei nu există încă un indiciu în acest sens.

Anchetatorii susţin că moartea lor este încă un mister, nu se ştie de ce au decis să se omoare.

Băiatul avea o relaţie cu o elevă de liceu, Saşa, însă, cu puţin timp înainte de tragedie, cei doi s-au despărţit. De altfel, în mesajul său de adio, Nikita Şestakov a dat de înţeles că faptul că iubita l-a părăsit a fost picătura care a umplut paharul.

„Sunt obosit. Sunt distrus, nu mai pot face faţă greutăţilor. Până nu demult, aveam un sprijin. Salvarea mea a fost Sasha, iubita mea. Ea îmi era scopul, motivul de a rămâne în această lume. Dar, în prostia mea, am ratat totul”, a scris tânărul pe contul său de pe o reţea de socializare.

În mesajul de adio, Nikita le mulţumeşte apropiaţilor şi le cere iertare, potrivit observator.tv.

Citește și...