Tragedie uriașă în România. „Mârjacu” s-a sinucis. A fost găsit spânzurat. Ce bilet de adio a lăsat

Publicat: 11/04/2019 | 08:16
Tragedie uriașă în România. „Mârjacu” s-a sinucis. A fost găsit spânzurat. Ce bilet de adio a lăsat

Tragedie uriașă în România. S-a sinucis la vârsta de 60 de ani, deși nimeni nu ar fi putut anticipa un astfel de gest extrem, cu atât mai mult cu cât bărbatul anunțase familia că lucrurile pot reintra, în sfârșit, în normalitate.

Este vorba despre sinuciderea omului de afaceri Radu Gheorghe din Slatina. Acesta deținea mai multe magazine și un restaurant, fiind cunoscut în oraș sub numele de Mârjacu. De fapt, așa se numea chiar firma pe care bărbatul o administra de mai mulți ani – Mârjacu SRL. Omul de afaceri deținea o locuință în comuna Nicolae Titulescu și chiar acolo și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se. Tragica întâmplare a avut loc miercuri după-amiaza. Conform primelor informații, afaceristul a fost găsit fără suflare în incinta locuinței sale chiar de un membru al familiei.

„În urma unui apel prin 112, polițiștii s-au deplasat la fața locului în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Echipa operativă se află încă la fața locului. S-a solicitat un medic legist pentru efectuarea necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu, informează olt-alert.ro.

Omul de afaceri a lăsat în urma sa un bilet de adio. În respectivul bilet, Radu Gheorghe își anunța familia că nu mai are datorii la cămătari, ceea ce face ca sinuciderea sa să ridice și mai multe semne de întrebare.

Citește și...