Traian Băsescu, asaltat de mulțime în Maramureș! Ce cadou a primit fostul președinte al României

Publicat: 13/05/2019 | 16:10

Traian Băsescu, fostul președinte al României în două mandate (2004-2009 și 2009-2014), se află în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Ieri, Băse a fost prezent în Maramureș.

Băsescu, acum președinte de onoare al PMP, a revenit la Sâmbra Oilor – Huta Certeze, acolo unde fusese și când era șeful statului și unde a fost primit cu multă căldură. I s-a strigat numele în repetate rânduri, a dat noroc cu oamenii, a pozat alături de susținătorii lui și chiar a primit un cadou surpriză.

Traian Băsescu a imortalizat momentul pe pagina lui de Facebook și a primit foarte multe aprecieri. ”12 mai 2019. Bucuria de a fi împreună la Sâmbra Oilor – Huta Certeze, alături de oameni harnici, cinstiți şi drepți din Maramureş şi Satu Mare. Am fost între ei când eram preşedinte, am fost şi acum când nu mai sunt preşedinte şi am petrecut împreună cu aceeași bucurie”, a scris Traian Băsescu.

VEZI AICI CUM ESTE PRIMIT TRAIAN BĂSESCU

”Cel mai iubit Presedinte Traian Băsescu cel mai iubit politician! Se vede cu cita caldura ati fost primit, iubit si apreciat de poporul roman! Nu va lasati calcat in picioare de dusmani! D-zeu sa va ajute sa ajungeti pe functia cea mai mare in Parlamentul European!”, ”A fost si va ramane un presedinte din popor si pentru popor, au aruncat cu gunoi in el, dar niciodata nu au putut demonstra nimic…”, ”Asta inseamna bucuria revederii. Sa vii in acelasi loc, sa fii primit cu respect, cu drag. dar mai ales cu placere si sa nu fii huiduit. Respectele noastre, dle Presedinte!”, sunt câteva dintre comentarii.

Traian Băsescu deschide lista PMP

Preşedintele Traian Băsescu deschide lista candidaţilor Partidului Mişcarea Populară la alegerile pentru Parlamentul European.

Primele 10 locuri sunt ocupate de:

  1. Traian Băsescu – senator, preşedinte de onoare al PMP
  2. Eugen Tomac – profesor, deputat, preşedinte PMP
  3. Ioana Constantin – consultant management şi comunicare, doctorand, secretar general adjunct al PMP
  4. Marius Paşcan – lector universitar, deputat, preşedinte executiv al PMP
  5. Simona Vlădica – lector universitar, doctor în psihologie, preşedinte PMP Călăraşi
  6. Robert Turcescu – deputat PMP
  7. Teodora Desagă –consilier parlamentar, consilier local oraş Bragadiru
  8. Petru Movilă – deputat, vicepreşedinte PMP
  9. Cătălina Bozianu – deputat, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PMP
  10. Cătălin Bulf – antreprenor, consilier judeţean, preşedinte PMP Argeş şi vicepreşedinte PMP la nivel naţional
Citește și...